More


  Fetelor, duceți finala în decisiv!

  =

  Finala Ligii Naționale de Baschet Feminin se mută la Satu Mare și își va consuma azi (nr. 16 mai) de la ora 19 episodul trei!

  Sepsi și-a fructificat avantajul terenului propriu și conduce la general cu 2-0 după victoriile, 66-54 și 57-49, obținute în fața CSM-ului sătmărean.

  Ambele meciuri au fost extrem de echilibrate, cu apărări solide și cu puncte puține marcate de ambele formații…

  CSM-ul sătmărean a plătit scump startul ratat avut în ambele jocuri. Sepsi a condus cu 21-9 și 16-12 după primele zece minute ale celor două partide…Iar apoi sătmărencele au fost nevoite să alerge 30 de minute după adversare…

  Să sperăm că în meciul de azi CSM-ul va porni ca din tun și va reuși cu ajutorul suporterilor să obțină victoria care să împingă finala spre meciul patru și , de ce nu , spre decisiv.

  ”Am mai spus-o că acasă avem avantajul nostru. Cu publicul care pune presiune pe adversari și care ne dă energie. Sperăm ca și joi să avem sala plină și la final cu toții să ne bucurăm de victorie” spune antrenorul Miguel Lopez.

  Partida CSM Satu Mare- SEPSI va începe la ora 19 și va fi transmisă de FRBTV pe canalul de youtube.
  Meciul va fi arbitrat de Bogdan Podar, Laszlo Bukuresti și Istvan Bertalan. Comisar Marian Oprea.
  Mingea de start a jocului va fi dată de fosta jucătoare a CSM-ului din perioada 2011-2012, Amra Mehmedic, iar la meci și-a anunțat prezența președintele FRB, Horia Păun, precum și fostul ministru al sportului, Ioana Bran.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img