FOTO. A doua mașină RIDICATĂ la Satu Mare. De data aceasta, un BMW 

Se pare că cei de la ADP au avut mult de muncă încă din prima zi de când a fost dat startul la ridicarea mașinilor parcate ilegale pe teritoriul municipiului Satu Mare.

După mașina ridicată din parcarea de pe strada Golescu, a venit și rândul acestui BMW ridicat recent de pe strada Petru Bran. A fost parcată chiar sub semnul care indică faptul că mașinile vor fi ridicate.

Pentru o bună informare precizăm că în cazul depistării unui autovehicul parcat neregulamentar se parcurg următorii pași:

– un polițist local pune pe autoturism o înștiințare prin care i se aduce la cunoștință conducătorului auto că a oprit neregulamentar
– dacă după 5 minute autovehiculul rămâne în același loc, atunci se trece la ridicarea propriu-zisă
– dacă conducătorul auto se prezintă la mașină până în momentul în care autovehiculul se așează pe platformă, atunci sancțiunea este de 300 de lei.
– în caz contrar, pe lângă sancțiunea de 300 de lei, se va plăti și un tarif de transport în valoare de 200 lei
– pentru fiecare zi de depozitare, se aplică un tarif de 50 lei, calculat după 24 de ore de la ridicare
– conducătorul auto este sancționat cu 3 puncte de penalizare

Vechiculul ridicat se restituie de la sediul Transurban Satu Mare, str. Strada Gara Ferăstrău 9 după ce se face dovada achitării tarifului aferent operațiunii (ridicare/transport și depozitare) către ADP Satu Mare (telefon 0261/706802 sau 0733046635).

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts