FOTO. Polițist ACUZAT că i-a RUPT MÂNA în două locuri unui negreșteanUn polițist din Negrești Oaș este acuzat de un cetățean din Capitala Țării Oașului că a folosit nejustificat forța împotriva lui și i-a rupt mâna dreaptă în două locuri cu deplasare.

Ce spune negreșteanul?

Mugurel Lăcătuș susține că în data de 25 aprilie, s-a întâlnit cu un verișor de-al său pe una dintre străzile orașului Negrești Oaș. Potrivit acestuia, întâmplarea face că s-a întâlnit cu vărul său chiar în fața agenției de pariuri unde lucrează fosta sa concubină, față de care Mugurel Lăcătuș are o interdicție de a se apropia la mai puțin de 50 de metri.

Mugurel Lăcătuș susține că l-a întrebat pe vărul său dacă fosta sa concubină lucrează, iar după ce a primit un răspuns afirmativ, a decis să se îndepărteze de sediul agenției de pariuri pentru a ieși din raza de interdicție și pentru a continua discuțiile cu vărul său. După puțin timp, susține Mugurel Lăcătuș, fosta sa concubină a ieșit afară din agenție pentru a fuma o țigară, l-a filmat cu telefonul în timp ce discuta cu vărul său și, foarte probabil, a sunat la 112 solicitând intervenția poliției.

Mugurel Lăcătuș susține că la fața locului a venit polițistul Marius Potroviță. Acesta a intrat în incinta agenției de pariuri, unde probabil a stat puțin de vorbă cu fosta concubină a lui Mugurel, după care polițistul a venit la el să-l legitimeze. Mugurel susține că nu își mai găsesște de mult timp buletinul. Între el și polițist s-a purtat o discuție, după care, la un moment dat, potrivit lui Mugurel Lăcătuș, polițistul a folosit nejustificat forța împotriva sa, ducându-i mâna la spate pentr a-l încătușa, moment în care i-a rupt mâna dreaptă în două locuri, cu deplasare.

Acum, Mugurel Lăcătuș se află cu mâna în ghips, dar nu și-a scos nici un certificat medico-legal, și nu a depus nicio plângere la poliție.

Poziția IPJ

Referitor la acest caz, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că Inspectoratul Județean de Poliția nu a fost sesizat sub nicio formă despre o eventuală purtare abuzivă a polițistului din Negrești Oaș.

”În 25 aprilie, în jurul orei 16.00, polițiștii Poliției Orășenești Negrești Oaș au fost sesizați priun 112 de către o femeie de 29 de ani, din Negrești Oaș, despre faptul că un bărbat de 58 de ani, tot din Negrești Oaș, a venit la agenția de pariuri unde aceasta lucrează, deși are ordin de restricție prin care îi este interzis să se apropie de această femeie la mai puțin de 50 de metri. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru nerespectarea hotărârilor judecătorești. Până în acest moment nu avem depusă nicio plângere împotriva poliților care au intervenit la eveniment, astfel că nu avem ce verificări să fie făcută. Practic, polițiștii au luat măsurile legale în consecință, conform apelului la 112”, a declarat Paula Gabor.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts