More


  FOTO/VIDEO. Mesajul premierului Viorica Dăncilă la Satu Mare: Discutăm și căutăm SOLUȚII, nu dezbinăm!

  - Advertisement -

  Premierul Viorica Dăncilă a participat în această seară la o ședință de lucru la Prefectura Satu Mare cu primari, reprezentanți ai mediului de afaceri și ai fermierilor. Prim-ministrul a fost însoțită de ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici, ministrul Apărării Gabriel Leș, secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Daniel Botănoiu, și secretarul de stat Florin Iura de la Finanțe. La eveniment a participat și candidatul PSD la alegerile europarlamentare, Natalia Intotero.

  Înainte de această întâlnire, primul-ministru Viorica Dăncilă a fost prezentă în studiourile Nord Vest TV. Aici a intrat î două emisiuni de promovare electorală moderate de Victor constantinovici: una cu Aurelia Fedorca și una cu candidatul la europarlamentare din partea PSD Natalia Intotero.

  A urmat apoi întâlnirea din sala mare de ședințe a Palatului Administrativ. A fost un dialog constructiv, s-a discutat despre realizările guvernării și despre programul de guvernare, iar primarii, reprezentanții fermierilor și ai mediului de afaceri au făcut propuneri de îmbunătățire a situației în domeniile lor de activitate.

  ”În urma dialogului putem veni cu soluții care să se plieze pe realitatea existentă, vor fi căutate soluții pentru problemele reclamate de cei care le-au ridicat”, a declarat premierul.

  Viorica Dăncilă a amintit și de marile proiecte de infrastructură derulate în județul Satu Mare, precizând că constructorii trebuie să respecte ritmul impus de Guvern, pentru că românii nu mai au timp să aștepte.

  Una dintre cele mai mari probleme identificate a fost lipsa forței de muncă, sens în care Viorica Dăncilă a declarat că trebuie să creăm condițiile pentru ca românii să se poată întoarce acasă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img