More


  FOTOGALERIE. CAMPANIE. Echipa PSD, la târgul de țară de la Beltiug, localitate care se dezvoltă în Guvernarea PSD

  - Advertisement -

  O echipă condusă de președintele executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor, și de viceprimarul din Socond, Stănică Cucuiet, a fost în această dimineață în mijlocul cetățenilor prezenți la târgul de țară lunar de la Beltiug. A fost un prilej de a discuta despre proiectele finanțate de Guvern la nivelul Beltiugului și a comunelor din jur, și despre echipa de români adevărați pe care, în 26 mai, o vom trimite la Bruxelles.

  Guvernul PSD susține Beltiugul prin alocări financiare de peste 23 milioane de lei, prin PNDL II, programul de dezvoltare a comunităților locale gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Comuna beneficiază de finanțare guvernamentală pentru înființarea sistemului de canalizare menajera si statie de epurare, în valoare de 21 milioane de lei, Refacere podețuri peste pârâurile Bolda și Maria și, nu în ultimul rând, Reabilitarea și extinderea grădiniței în localitatea Beltiug un proiect în valoare de 1,7 milioane de lei.

  De asemenea, în comuna Socond, Guvernul a finanțat modernizarea a 4,5 km de drumuri în Stâna, rețele de alimentare cu apă în Soconzel, Hodișa, Cuța și Stâna, dar și modernizarea ulițelor interioare, pietruire și asfaltare, în comună. În total, în Socond sunt investiții de peste 22 milioane de lei finanțate prin programele PNDL I și II.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img