More


  FOTOGALERIE. Imagini ÎNFRICOȘĂTOARE surprinse ieri pe LITORAL. Ceva asemănător a fost și la SATU MARE

  =


  După tornada de zilele trecute din Bărăgan, după cutremurul de peste 4 grade pe Richter din Sălaj (o zonă cu pericol seismic ZERO), ieri au fost surprinse niște imagini de-a dreptul înfricoșătoare pe Litoralul Mării Negre, mai precis la Vama Veche.

  În aceste imagini se poate vedea o adevărată ”ciupercă” formată din niște nori aflați la o altitudine foarte joasă.

  Practic, se poate spune că ar putea fi un început de uragan, dacă judecăm după forma circulară a norilor.

  Părerile celor care au văzut aceste imagini au fost împărțite. Unii spun că ar fi vorba despre o răzbunare, sau cel puțin o atenționare Divină. Sunt persoane care spun că nu este altceva decât o furtună geomagnetică.

  Alții sunt de părere că aceste fenomene meteorologice, care nu sunt specifice teritoriului României, vin ca urmare a încercării de a controla și manipula vremea.

  Mai mult decât atât, au fost unele persoane care, mergând pe teoria conspirației, spun că ar fi vorba despre secreta armă HAARP dezvoltată de americani.

  Trebuie menționat faptul că imagini asemănătoare au fost surpinse și în data de 21 iunie 2016 pe cerul Sătmarului.  Și la data respectivă, difuzarea acestor imagini a stârnit diverse comentarii și presupuneri din partea oamenilor.

  Voi ce credeți că este? Despre ce e vorba?  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img