More


  FOTOGALERIE. SĂRBĂTOARE. Tinerii social-democrați sătmăreni au CELEBRAT împreună ZIUA TINERETULUI

  =

  Tinerii social-democrați sătmăreni au sărbătorit azi Ziua Tineretului, printr-o serie de competiții sportive, urmate momente de relaxare. La eveniment au participat președintele TSD Satu Mare, deputatul Ioana Bran, și ministrul Gabriel Les – președinte al Organizației Municipale PSD Satu Mare.

  După o zi de muncă în campania electorală, tinerii social-democrați sătmăreni, în frunte cu președintele Organizației Municipale PSD Satu Mare, senatorul PSD și ministrul Apărării, Gabriel Leș, și președintele TSD Satu Mare, deputatul Ioana Bran, s-au retras ieri, 2 mai, timp de câteva ore din mulțime și au celebrat Ziua Tineretului. Au făcut sport, au cântat și, cum era normal, aufăcut și politică. Pentru că Ziua Tineretului din România este o recunoaștere a valorii tinerei generații în toate domeniile. A unei generații creative și inteligente, care se implică.

   

  ”Mă bucur să văd că la Satu Mare suntem o echipă unită, cu multă energie pozitivă. Știm foarte bine ce vrem și cum vrem să arate lumea în care trăim. Îndrăznim să credem în România, luptăm mereu pentru visurile noastre și punem umărul pentru a schimba lucrurile.

  Ca fost ministru al Tineretului, pot spune că în această guvernare s-au luat foarte multe măsuri în favoarea tinerilor. Așa este firesc. Și firesc ar fi ca toate guvernele, indiferent de culoarea lor politică, să aloce resurse cât mai multe pentru a-i încuraja, stimula și promova pe tineri. Pentru a le oferi condiții pentru un început încurajator al vieţii de adult aici, Acasă.

  La mulți ani, tineri români de pretutindeni! Să aveți mereu spiritul tânăr!”, a fost mesajul transmis tuturor tinerilor din România, în general, dar și din Satu Mare, în special, de deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img