More


  INFRASTRUCTURĂ Investițiile din infrastructura rutieră a județului, inspectate de ministrul Transporturilor


  l Ministerul Transporturilor, Alexandru Răzvan Cuc, președintele CNAIR, Narcis Neaga, și șeful DRDP Cluj, Crina Lăpușan, vor vizita aceste investiții

  =

  Marile investiții în domeniul infrastructurii rutiere din județul Satu Mare, atât cele realizate, cele aflate în curs de realizare, dar și cele viitoare, vor fi inspectate de o echipă formată din reprezentanți de la cel mai înalt nivel. Este vorba despre ministrul Transporturilor, Alexandru Răzvan Cuc, președintele Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, dar și șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj, Crina Lăpușan.

  Potrivit celor declarate pentru Gazeta de Nord vest de președintele executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor, echipa compusă din persoanele mai sus amintite va ajunge în județul Satu Mare în cursul zilei de vineri, când va vizita DN 19 între localitățile Livada și Negrești Oaș, tronson de drum ce va intra în reabilitare totală în cursul acestui an.
  Apoi, vor fio inspectate lucrările de pe Șoseaua de Ocolire a municipiului Satu Mare, care este, practic, cea mai mare investiție derulată în infrastructura rutieră din județ. Aici lucrările se află în plină desfășurare, urmând să fie terminate, potrivit graficului, la jumătatea anului viitor.
  Tot vineri, va fi vizitat și drumul dintre Pișcolt și Scăroșoara Nouă. Inițial fiind drum județean, această arteră a fost preluată de Drumurile Naționale și, prin intermediul CNAIR, tronsonul de drum va fi reabilitate în totalitate.
  Nu în ultimul rând, va fi vizitată și Centura Careiului, un alt mare obiectiv realizat de CNAIR, unde lucrările au fost finalizate încă de anul trecut.
  Ministrul Răzvan Cuc, președintele CNAIR, Narcis Neaga, dar și șeful DRDP Cluj, Crina Lăpușan, vor avea, tot în cursul zilei de vineri, o întâlnire la Palatul Administrativ din satu Mare cu conducerea Prefecturii, a Consiliului Județean, dar și a primarilor din județul Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img