More  O nouă triplă pentru Ioana Borodi

  Sătmăreanca Ioana Borodi își continuă evoluțiile deosebite la Independența Baia Mare iar duminică eleva lui Liviu Ivasuc a reușit o nouă triplă în victoria clară, 7-1, obținută de maramureșence cu Alexandria.

  Evoluțiile remarcabile din ultimele trei runde, 3-1 și 5-0 acasă cu C.S.S.Târgoviște și Universitatea Galați în speță 2-2 pe terenul revelației acestei stagiuni Fortuna Becicherecu Mic, argumentau atmosfera și stilul de lucru din sânul echipei impus de acest ambițios tehnician sătmărean Liviu Ivasuc (un nume despre care se spune că în scurt timp va putea să confirme și la nivelul uneia dintre echipele naționale).

  Exploatând la maxim atuul celor două vârfuri; Ioana Borodi – Denisa Predoi (două dintre cele mai rapide atacante din eșalonul de elită al fotbalului feminin românesc), misiunea echipei pregătite de Liviu Ivasuc era ca și îndeplinită. Recidivând la fel ca și în meciul din etapa precedentă cu Universitatea Galați, Ioana Borodi cu un hattrick (minutele 20, 69 și 88) ajunge la 25 de reușite în această stagiune și la al treilea hattrick în Liga 1. Nici Denisa Predoi nu s-a lăsat mai prejos reușind la rândul ei să înscrie tot trei goluri (minutele 21, 72 și 75). Tabela va fi completată de mijlocașul de bandă Andreea Pop autoare a unui gol (minutul 31). Golul de onoare reușit de formația oaspete a venit din lovitură de la 11 metri, penalitate asumată de căpitanul de echipă Ozana Dumitrache (minutul 67).

  Indiferent de rezultatele ce se vor consemna în ultima etapă a sezonului regulat (etapă programată a se disputa miercuri 8 mai începând cu ora 11.00), trupa lui Ivasuc și Borodi continuă să își joace cu aceeași ardoare și mai ales fair-play șansele ce îi pot permite accederea în grupa meciurilor de clasament 4-6, în caz contrar fiind nevoită să se mulțumească cu jocurile din play-out grupa valorică 7-9. În cazul unui rezultat bun pe terenul campioanei en-titre Universitatea Olimpia Cluj sau a unei victorii a echipei Vasas Femina Odorhei pe terenul studentelor gălățence, Borodi& co vor avea de jucat în sistem tur-retur meciurile de clasament 4-6 cu Heniu Prundu Bârgăului respectiv Universitatea Alexandria. În cazul în care vor evolua în grupa valorică 7-9, elevele lui Liviu Ivasuc vor avea de suportat două deplasări cu adevărat lungi în capitală la Asociația Fotbal Club Fair Play plus cea de pe terenul Clubului Sportiv Școlar Târgoviște.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE