More


  PSD, alături de sătmăreni, sprijină județul. Municipiul Satu Mare beneficiază în prezent de cele mai mari fonduri pentru dezvoltare din ultimii 30 de ani

  =

  Echipa PSD din municipiul Satu Mare a început campania electorală în forță. Ministrul Gabriel Leș – președinte al Organizației municipale, coordonatorul județean al campaniei – deputatul Ioana Bran, coordonatorul municipal al campaniei – consilierul municipal Ciprian Crăciun, secretarul de stat Florin Iura și consilierii municipali au trasat azi sarcinile fiecărui activist pentru următoarea perioadă și au discutat despre ceea ce Guvernul PSD a realizat în municipiul Satu Mare.

  Municipiul Satu Mare beneficiază în prezent de cele mai mari fonduri pentru dezvoltare din ultimii 30 de ani, proiecte precum Centura de ocolire care include și al patrulea pod și Al treilea pod peste Someș fiind posibile datorită efortului de echipă depus de social-democrații sătmăreni.

  Ministrul Gabriel Leș, în dialog cu sătmărenii

  Ministrul Gabriel Les – președintele Organizației Municipale PSD Satu Mare și consilierii municipali Adrian Micle și Mariana Sălăgean au avut sâmbătă un dialog constructiv, plăcut și cald cu sătmărenii pe care i-au întâlnit în zona pieței din Micro 15.

  Au discutat despre investițiile pe care Guvernul PSD le-a realizat în municipiul și în județul Satu Mare și despre destinul european al României, dar și despre nevoia ca românii să fie respectați în Europa.

  Ioana Bran la Piața din Micro 17

  O zi plină cu de toate în Piața din Cartierul Micro 17, unde deputatul Ioana Bran și consilierul municipal Octavian Ardelean au discutat sâmbătă cu sătmărenii despre problemele cu care se confruntă și perspectivele pe care le au. Sătmărenii simt nevoia să fie ascultați, să participe la construcția orașului cu idei și soluții, fiecare după nevoile lui.

  Au fost discuții fructuoase care demonstrează interesul sătmărenilor pentru dezvoltarea orașului dar și pentru viitorul României în Europa.

  PSD, în mijlocul sătmărenilor

  O zi frumoasă petrecută sâmbătă alături de sătmăreni de către președintele executiv al organizației municipale PSD Satu Mare, Ciprian Craciun, secretarul de stat Florin Iura și consilierul municipal Manuela Rogoz. Membrii echipei PSD au avut un dialog viu și sincer cu sătmărenii, care știu bine ce vor și ce le lipsește, dar în același timp apreciază măsurile bune pe care Guvernul PSD le-a luat pentru a îmbunătăți viața românilor. Sunt toți oameni muncitori, care dau dovada hărniciei lor prin bunătățile pe care le-au expus azi la vânzare pe tarabe.

  Pentru ei trebuie să luptăm în Parlamentul European şi îi asigurăm că echipa PSD le va face auzit mesajul lor.

  La Negrești Oaș

  O strângere de mână și deschidere față de comunitate, de oameni, de grijile și nevoile negreștenilor – asta și-au propus social democrații vineri în Piața din Negrești-Oaș, împreună cu consilierul județean Gheorghe Ciocan, viceprimarul Constantin Fanea și consilierii locali.

  Negreștenii sunt mulțumiți că orașul lor s-a modernizat în ultimii ani cum nici nu și-au permis să viseze și continuă să crească, iar oșenii din localitățile învecinate pe care echipa PSD i-a întâlnit în piață sunt recunoscători că primesc subvențiile la timp și își pot face planuri pentru a produce și mai multe produse tradiționale.

  În Piața din Tășnad

  Piața săptămânală de vineri din Tășnad a fost neîncăpătoare pentru mulțimea de oameni venită aici din toata zona orașului. Oameni gospodari, tășnădenii dar și alți producători agricoli sau comercianți din zona Tășnadului au profitat de vremea frumoasă și au ieșit cu mic cu mare la târguit. Au ieșit și membrii organizației locale a PSD Tășnad, împreună cu consilierii județeni Oliviu Buzgău și Vasile Mitrașca, dar și Florin Mulcuțan – unul dintre coordonatorii zonali, să interacționeze cu oamenii, să îi întrebe de sănătate și să le asculte păsurile.

  Oamenii au fost foarte deschiși și foarte bucuroși de reîntâlnire. Social-democrații tășnădeni i-au invitat pe toți să iasă în 26 Mai la vot pentru viitorul nostru european, pentru ca toți avem un țel comun!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img