More  Umilință maximă pentru UNIREA!

  Ce mai e de spus după un meci în care pierzi acasă cu 0-7. Nimic cu siguranță… Doar așa cum e o vorbă celebră la astfel de umilințe în fotbalul județean să pleci acasă pe lângă gard cu capul plecat… Cam asta ar trebui să fie și starea jucătorilor și oficialilor de la Unirea Tășnad după partida de sâmbătă, una în care Comuna Recea a făcut clar legea.

  Fostul elev al lui Dacian Nastai la LPS Satu Mare, Sergiu Ciocan, a reușit o triplă, un alt jucător trecut pe la Satu Mare, Romario Rus a punctat și el iar portarul oaspeților Alin Bota și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor după un penalty transformat pe final…

  De la gazde nu poți remarca pe nimeni după un astfel de joc…Unirea a ajuns pe loc retrogradabil iar la Tășnad mai vine și liderul Csikszereda…obligat să învingă pentru a păstra distanța față de Recea.
  Pentru Unirea Tăşnad au mai rămas patru meciuri din sezonul 2018-2019: Gaz Metan II – Unirea (8 mai), Unirea – Hărman (11 mai), Unirea – Miercurea Ciuc (18 mai), Râşnov – Unirea (25 mai).
  Teoretic tășnădenii ar putea lua puncte la Mediaș pe terenul unei echipe fără obiectiv iar apoi ar fi duelul direct cu Hărman… dar după ultimele două meciuri în care ai noștri au luat 13 goluri e greu de făcut calcule optimiste… Cum speranța moare ultima, poate că jucătorii Unirii vor găsi pe final resurse să salveze corabia…

  Unirea Tăşnad: Kereszi – Palinceac, Bălău, Varga, Cătuna, Cubaş, Silaghi, Szekely, Parnău, Cocian, D. Vincze. Au mai intrat: T. Suciu, C. Pop, Virag, Talpoş.
  SERIA 5, etapa 26
  AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – ACS Unu Fotbal Gloria 2-0
  Szilard Magyari (33), Arthur Gyorgyi (90+3)
  MSE Târgu Mureş – Minaur Baia Mare 0-0
  Sticla Arieşul Turda – Unirea Dej 2-0
  Valentin Lemnaru (29, 66)
  Sănătatea Cluj – AFC Odorheiu Secuiesc 2-2
  Dan Roman (48), Bogdan Porumb (76) / Cătălin Dinu (37), Romaric Logon (42)
  Avântul Reghin – CS Iernut 3-0
  Bogdan Stavilă (8, 11), Vlad Bujor (37)
  Olimpic Cetate Râşnov – CFR Cluj 2 1-0
  Flavius Staicu (15)
  Unirea Tăşnad – ACS Fotbal Comuna Recea 0-7
  Sergiu Ciocan (20, 27, 59), Viorel Chinde (34), Romario Rus (40), Vlad Asăujan (82), Alin Bota (75 – pen.)
  AFC Hărman – Gaz Metan Mediaş 2 3-0
  Răzvan Damian (25), Marian Constantinescu (61), Emanuel Popa (85)

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE