More


    Un show cu greutate

    - Advertisement -

    Așa cum ne-au obișnuit în ultimii ani, cei de la Big Security ne oferă de Zilele Orașului Satu Mare un show cu multă greutate. Concursul Strong Man, ediția cu numărul 14, va avea loc duminică, de la ora 16, în Centrul Vechi, pe platoul din fața Catedralei Romano-Catolice.

    Anul acesta vor fi concurenți din cinci tări și anume Serbia, Cehia, Slovacia, Ungaria și România. ”Ne pregătim de o ediție specială și care se anunță una foarte atractivă. Vom avea o probă nouă, destul de grea numită Pietrele lui Atlas, extrem de dificilă, însă se va desfășura doar dacă vremea va fii de partea noastră.”, spune Alexandru Cortean, principalul organizator al evenimentului.

    De asemenea duminică sătmărenii sunt așteptați într-un număr cât mai mare pentru a susține echipa copiilor cu autism pe care Alexandru o antrenează. “Șapte copilași se vor întrece în cadrul acestui show. Ei sunt bucuroși că vor participa și sunt nerăbdători iar prezența unui public numeros contează mult pentru ei. Bineînțeles, la final, vor fii recompensați cu tricouri, cupe și alte surprize” a mai adăugat organizatorul evenimentului.

    Arbitrii vor veni din Ungaria și Slovacia. Concursul va dura aproximativ două ore și e organizat de Big Security în colaborare cu Primăria Satu Mare și Consiliul Local Satu Mare.Si anul acesta, mai multi sponsori importanti s-au alturat acestui eveniment.    ULTIMELE ȘTIRI

    Latest Posts

    spot_img
    spot_img