More  “Este regretabil. În cel mai scurt timp vor fi stabilite opţiunile şi soluţiile pentru viitor”

  Ministrul Apărării Naţionale (MApN), sătmăreanul Gabriel Leş, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, referitor la situaţia echipei de fotbal Steaua Bucureşti, că este regretabilă ratarea obiectivului de accedere în Liga a 3-a, însă nu e atributul său să ia decizii de management sportiv.

  “Sunt la curent cu situaţia echipei de fotbal Steaua Bucureşti. Este regretabilă ratarea obiectivului de accedere în Liga a 3-a, însă nu este atributul meu, ca ministru, să iau decizii în ceea ce priveşte managementul sportiv al secţiilor CSA Steaua. Echipa de conducere a clubului va analiza, în cel mai scurt timp, această situaţie cu toată responsabilitatea, va decide care sunt opţiunile şi soluţiile pentru viitor şi le va comunica transparent opiniei publice şi, mai ales, suporterilor. Susţin echipa Steaua şi asigur suporterii de tot suportul meu pe viitor, aşa cum am făcut-o şi până în momentul de faţă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş.
  Reacţia ministrului Apărării Naţionale vine după ce antrenorul Marius Lăcătuş şi secundul Ştefan Iovan şi-au prezentat demisiile în faţa comandantului Clubului Sportiv al Armatei “Steaua Bucureşti”, Pompiliu Bixi Mocanu, potrivit ProSport. Omul care conduce CSA le-a transmis că mai au timp de gândire, întrucât nu-şi doreşte să piardă cele două legende ale fotbalului românesc. Luni, 3 iunie, Marius Lăcătuş şi Ştefan Iovan au lăsat foile de demisie pe biroul comandantului CSA Steaua, la prima oră a dimineţii. Bixi Mocanu nu a dorit să accepte şi le-a mai dat timp de gândire. Marius Lăcătuş urma să prezinte un raport al sezonului petrecut în Liga 4, urmând ca acesta să fie predat săptămâna următoare.
  Steaua Bucureşti a ratat pentru al doilea an promovarea în Liga 3, fiind învinsă în play-off-ul Ligii 4 de echipa de fotbal Carmen Bucureşti, cu scorul de 1-0.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE