More


  La doar 5 ani, Balazs Kovacs de la Voința a luat bronzul la Festivalul Internațional Lions de la Cluj-Napoca

  =

  Șahiștii de la CS Voința Satu Mare au participat în ultima perioadă la diferite turnee de șah dedicate copiilor.

  Un rezultat deosebit l-a obținut recent șahistul Kovacs Balazs. Deși are doar 5 ani, sătmăreanul a obținut o medalie de bronz spectaculoasă la Festivalul Internațional Lions de la Cluj-Napoca. Asta în condițiile în care turneul de șah rapid era dedicat sportivilor de până la 8 ani. Kovacs Balazs a încheiat pe locul 3, cu 4 puncte din șase runde. Este un rezultat care spune multe despre potențialul lui Balazs. Este un real talent încă de la această vârstă și nu se află la primul rezultat remarcabil. El continuă să confirme. Balazs Kovacs este legitimat la CS Voința Satu Mare și pregătit de Ciprian Muntean în colaborare cu Zoltan Pall.

  La concursul de la Cluj-Napoca a participat și fratele său mai mare. Abel a încheiat pe locul 8. Iar de la Cluj-Napoca, cei doi s-au deplasat la Turda la un concurs de șah clasic de până la 10 ani. Acolo au înregistrat rezultate onorabile.

  Tot la Cluj-Napoca l-am avut și pe Mina-Andrei Mareșanu. La vârsta de doar 13 ani, sătmăreanul a încheiat pe locul 6 la un turneu dedicat celor de până la 18 ani.

  Pentru CS Voința Satu Mare urmează FISCA din 21-29 iunie, Arad 24-27 iulie și Festivalul Internațional de Șah de la Satu Mare din perioada 2-8 august.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img