More  Medalii la Mondialele de la Bratislava pentru karateka de la Zanshin!

  Între 20 și 23 iunie, Slovacia a găzduit Campionatul Mondial de Karate WUKF. Competiția, ajunsă la a 8-a ediție, s-a desfășurat pe stadionul Nepela Arena din Bratislava. Delegația României a fost formată din 312 sportivi, 11 arbitri și 30 de antrenori.

  Dintre cei 312 sportivi, am avut o delegație numeroasă și de la CS Zanshin Satu Mare. Campionatul Mondial de Karate WUKF de la Bratislava a reunit aproximativ 2.000 de sportivi din 44 de țări de pe 5 continente.


  De remarcat evoluțiile excelente avute de karateka de la Zanshin. Aceștia au revenit acasă cu o salbă de 5 medalii de aur, 3 medalii de argint și una de bronz.


  Iată rezultatele:
  Iva Ariana – aur echipe, argint individual
  Țicovan Alexandra – aur echipe
  Roca Ioana – aur echipe
  Borhidan Ianis – aur echipe
  Rusu Ștefan – aur echipe
  Mare David – argint individual
  Baloș Bogdan – argint individual
  Kovacs Cristian -bronz individual

  Lucuț David, Szolomaier Aron, Ardelean Horea, Ardelean Teodora, Baloș Roxana, Mare Adrian.
  ”Bravo echipa !!! Multumim părinților pentru sprijin si sustinere”, a fost mesajul conducerii Zanshin imediat după competiție.

  ”În spatele rezultatelor este foarte multă muncă, organizare, disciplină, susținere ….. Felicitări tuturor sportivilor de la CS Zanshin Satu Mare pentru rezultatele foarte bune obținute la campionatul mondial de karate, Bratislava Slovacia – 2019 ! Respect și mulțumiri alese antrenorului, sensei Nicolae Kovacs ! Felicitări și aprecieri părinților pentru sustinere !!!”, a transmis și vicepreședintele ANPM Radu Roca , acum în calitate de părinte de medaliată la mondiale!

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE