More


  Promovare rezolvată încă din meciul tur

  =

  CSM Satu Mare– Minerul Rodna 5-0 ( 3-0)

  returul se joacă sâmbîtă pe terenul din Rodna

   

                  Campioana ligii a 4-a din Sătmar, CSM Satu Mare a trecut la pas , scor 5-0 de câștigătoarea ligii a 4 a din Bistrița Năsăud, Minerul Rodna și se poate pregăti deja de liga a 3-a.

  Trupa lui Ritli Zoltan a avut în vremea caniculară de sâmbătă după amiază un adversar mai de temut decât echipa venită din localitatea bistrițeană ce are 6000 de suflete…

  S-a jucat fotbal la 34 de grade Celsius la umbră dar temperatura de la nivelul terenului a trecut de 40…Chiar și așa galben-albaștrii au făcut un meci bun și la final putem spune că s-au impus ”doar” cu 5-0.

  Partida a început perfect pentru CSM și după doar 40 de secunde tabela arăta deja 1-0 pentru gazde. O minge aruncată în careul minerilor a ajuns la Bogdan Nyilvan , acesta a trimis-o spre plasă, portarul Avram a deviat-o în bară însă până la urmă dintr-o deviere nefericită acesta și a deschis fără să vrea scorul…Au urmat minute bune de dominare , Cadar și Schvarzkopf și au încercat norocul cu șuturi de la distanță în vreme ce bistrițenii păreau sufocați în propria jumătate…

  Imediat după pauza de hidratare, Cadar e agățat în careu , centralul Dreve nu vede nimic dar intervine asistentul Radu Despa și se acordă corect penalty…Faur transformă și e 2-0 în minutul 28.Până la pauză și golgheterul Gabi Cadar reușește să înscrie…Dar nu printr-o execuție ,marcă înregistrată, de la distanță ci cu o lovitură de cap după o centrare perfectă a lui Ionescu. 3-0 min 35.

  Bistrițenii intră la cabine fără să-și treacă în cont măcar un șut spre poarta lui Curileac …

  La reluare însă minerii au șansa golului de onoare, Boldiș și Papirtac îl întind serios pe Curileac , iar experimentatul portar al CSM ului își readuce practic colegii la viață…Căci imediat după ocaziile irosite de oaspeti, Tincău intrat după pauză înscrie pentru 4-0 după o centrare a lui Faur…min 60.

  Se face 5-0 în minutul 74. Abia introdus în teren, Raul Tincău lovește decisic cu capul după un corner și înscrie la prima atingere a mingii…

  Ultimele 15 minute se joacă doar în jumătatea bistrițenilor …Diferența putea crește pe tabelă dar portarul Avram le-a refuzat alte goluri atacanților sătmăreni.

  CSM ul la cum a arătat meciul tur poate începe pregătirile pentru liga a 3-a…Căci e greu de crezut că minerii vor putea întoarce soarta barajului după ce la Satu Mare au fost depășiți clar la toate capitolele.

  Partida retur e programată sâmbătă de la ora 17,30 la Rodna.

  CSM Satu Mare: Curileac – Ţoca, Doroş, R. Ritli, Ionescu – Şimon (84 Jakkab), Schwarckopf. B. Nyilvan (74 Tincău), R. Nyilvan (46 Chitaş) Faur, Cădar.

   

  Minerul Rodna: V. Avram – P. Avram, Al. Boldiş, L. Boldiş, C. Capră, Coneac, V. Munteanu, Hora, Pioraş, Popîrjac, Vilioveski/ Curucă, Prodea, Al. Capră.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img