More  Victoria Carei, campioana județului la juniori

  Victoria Carei și AS Căpleni s-au întâlnit la începutul săptămânii în finala Ligii a 4-a la juniori A1. Partida tur s-a disputat luni seara la Carei, iar gazdele s-au impus cu 3-2. A doua zi la Căpleni a avut loc meciul decisiv, unul în care Victoria și-a adjudecat titlul după un nou succes, 5-2.

  Vereș Alex a deschis scorul pentru oaspeți încă din minutul 5, dar apoi Baumgartner Patrik a egalat în minutul 20 și suporterii gazdelor au început să spere…Doar că până la pauză Victoria și-a valorificat plusul de experiență, din echipă făcând parte și jucători ce au evoluat multe meciuri la seniori, iar la vestiare trupa lui Tabi a intrat în avantaj , 3-1, goluri Bákai Balázs (’42), Veres Alex (’44).

  Repriza a doua a fost interesantă doar în ultimele zece minute… Bakkai Balazs a făcut 4-1 în minutul 81, apoi Baugartner Patrik (’85) pentru Căpleni și Vekker Csongor (’89) pentru Victoria au închis tabela la 2-5.

  Victoriei Carei: Schuller – Preg, Mihale, Boros, Ghic, Vekker, Nyéki, Bákai, Lobonț, Koter, Veres. Au mai jucat: Szilágyi, Balog, Vasiu, Benze, Bîrle. Antrenor: Tabi Zsolt.
  AS Căpleni: Illyés, Vakarcs, Ritli, Suller, Fischer, Szilágyi, Boldizsár, Rotter, Szabó, Jenei, Baumgartner. Au mai jucat: Hamza, Fülöp.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE