More


  Negreștenii, interesați de programul privind instalarea gratuită de sisteme fotovoltaice

  =

  Programul privind instalarea gratuită de sisteme fotovoltaice pentru gospodăriile neracordate la rețeaua electrică suscită interes pentru negreșteni. Luni, la sediul Primăriei Negrești Oaș, a avut loc o întâlnire a conducerii Primăriei cu potențiali beneficiari, în cadrul căreia a fost prezentat acest program și condițiile în care poate fi accesat.

  Proprietarii acestor gospodării, circa 100 la nivelul orașului Negrești-Oaș, pot beneficia de finanțare de până la 25.000 lei pentru instalarea de sisteme fotovoltaice, în cadrul programului guvernamental dedicat racordării la rețeaua de electricitate a gospodăriilor izolate. Sistemele fotovoltaice trebuie să dezvolte o putere de minim 1 kWp și maxim 3,5 kWp, o altă condiție fiind ca distanța de la rețeaua de distribuție a energiei și gospodărie, măsurată pe drumul de acces, să fie de minim 2 km.

  ”Invit negreștenii interesați, care nu au reușit să ajungă la întâlnire, să se prezinte la Direcția Administrarea Domeniului Public și Privat (ADPP) din cadrul Primăriei Negrești-Oaș pentru a afla cum pot beneficia de sistemele fotovoltaice gratuite”, este mesajul transmis de primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca.

  Procedura este simplă, iar angajații Primăriei Negrești-Oaș se vor ocupa de demersuri după ce beneficiarii vor depune următoarele documente:

  – copie carte de identitate proprietar;

  – adeverință de la Registrul Agricol din cadrul Primăriei Negrești-Oaș;

  – acordul privind participarea la program – model-tip disponibil la Primărie;

  – Persoana de contact: Vasile Pop, telefon 0740135047, Direcția ADPP, clădirea principală a Primăriei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img