More


  Sătmăreanca Samuela Rigo le mulțumește sătmărenilor: ”Cu ajutorul vostru am trecut de perioada critică”

  - Advertisement -

  Samuela Rigo a transmis primul mesaj de mulțumire tutor sătmărenilor pentru ajutorul acordat după incidentul nefericit prin care a trecut. Sătmăreanca spune că este bine, cu toate că urmează o perioadă dificilă pentru ea. Aceasta le mulțumește tuturor.

  „”Dragii mei, pentru că va fi greu să răspund o perioadă fiecăruia în parte, vreau să vă mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-ați fost alături prin toate modurile posibile. Cu ajutorul vostru am trecut de perioada critică și nu pot decât să vă fiu recunoascătoare.

  Familiei mele care mi-a fost mereu alături, celor apropiati și dragi mie pentru rugăciuni și vorbe de încurajare, secției de terapie intensivă din Baia Mare (nota 10), în special doamnei dr. Alina Rus, celor care au ajutat cu campania de donare și au distribuit, Satu Mare Te Iubesc și PresaSM, celor care au donat în număr atât de mare, Poliției Rutiere SM și Jandarmeriei, WimaRomânia și alte comunități moto și tuturor celor care au făcut asta sau mi-au transmis o vorba bună, o încurajare.

  Urmează o altă perioadă grea de recuperare, dar așa cum mă știți, #rezist😂 Deocamdată sunt stabilă, cam invalidă, dar in curs de recuperare 😅 Vă mulțumesc încă o dată tuturor. Dacă am omis pe cineva, îmi pare rău…și corectăm☺ Vă iubesc”, transmite Samuela Rigo.

  Reamintim că sătmăreanca a suferit un grav accident rutier în luna iunie, după care un număr mare de donatori au fost alături de ea și împreună cu medicii, au reușit să-i salveze tinerei mămici viața.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img