More


  Darren Betea încheie sezonul în stil de mare campion

  - Advertisement -

  Darren Betea e cu siguranță revelația acestui sezon în competițiile naționale de karting.

  A luat titlul național la categoria Promo, într-un campionat pe care l-a început pe când încă nu avea șase ani împliniți. A terminat cu punctaj maxim la general și și-a depășit toate recordurile…

  La Campionatul National de Karting Scolar “Micul Pilot” 2019, la etapa a 6-a de la sfârșitul săptămânii desfășurată la Bucuresti pe circuitul “AMCKart”, la Categoria Promo a castigat calificarile cronometrate realizand cel mai bun timp 1.18.823, si a castigat finala cu un avans foarte mare obtinand astfel 20 de puncte.
  Cu 6 victorii in acest an, a castigat Campionatul de Karting Scolar cu 120 puncte, la o diferenta de 44 puncte fata de locul 2 si astfel este Campion National la categoria Promo la CNKS 2019!


  La Campionatul Romanian Karting Masters 2019, etapa 6: 27-29 septembrie 2019 – Bucuresti pe circuitul “AMCKart”:
  – a obtinut cel mai bun timp in in calificari cronometrate si a primit 3 puncte dar din cauza unor probleme la motor a terminat la final pe locul 3 si a obtinut 32 puncte, suficient cat sa fie declarat Campionul Romanian Karting Masters 2019 la categoria Promo cu un total de 224 puncte la o diferenta de 22 puncte fata de locul 2.


  Pana la varsta de 6 ani si 3 luni a participat la 22 etape si are in palmares 9 victorii, de trei ori a iesit pe locul 2 si de doua ori pe locul 3, un loc 4 la 3 ani si 11 luni iar cea mai slaba clasare fiind un loc 8 care l-a obtinut la 3 ani si 10 luni la prima lui etapa la CNKS unde au participat 19 piloti.


  Darren Betea ține să-i multumească domnului profesor Takacs Gyorgy de la Palatul Copiilor Satu Mare pentru initierea in lumea kartingului, domnului profesor Mille Ioan de la Cercul de Karting din Carei pentru sprijinul acordat si totodata sponsorilor care au facut posibila participarea la cele doua campionate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img