More


  VIDEO/FOTO. PREMIERĂ. A pornit PRIMUL TREN care leagă DIRECT Satu Mare de două capitale europene

  - Advertisement -

  O premieră demnă de luat în considerare s-a produs, duminică dimineața, în Gara Satu Mare. De aici a pornit primul tren care face legătura directă dintre Satu Mare și două capitale europene: Budapesta și Viena.

  După cum se știe, CFR Călători în colaborare cu MAV Start (operatorul naţional feroviar de călători din Ungaria) şi OBB (operatorul naţional feroviar de călători din Austria) au stabilit introducerea în circulaţie a unui nou tren pe ruta Satu Mare – Debrecen – Püspökladány – Viena Hbf și retur începând cu planul de mers 2019 -2020. Trenurile IR 687 şi IR 686 Satu Mare – Debrecen – Püspökladány si retur sunt ramuri la/de la trenurile IR 144 și IR 143 Cluj Napoca-Viena si retur, aceste ramuri se atașează respectiv se detaseaza în stația Püspökladány. Compunerea trenurilor va fi asigurată de către MAV Start.

  Primul tren a pornit duminică dimineața, la ora stabilită din Gara Satu Mare având în componență două vagoane ale companiei maghiare trase de o locomotivă diesel-electrică românească.

  În tren erau foarte puțini călători, dar și aceștia s-au plâns de condițiile de călătorie pe care le oferă trenul.

  Cele două vagoane pornite de la Satu Mare vor fi integrate în trenul Transilvania în gara Püspökladány din Ungaria.

  Menţionăm că trenurile IR 687 şi IR 686 vor circula zilnic, după următoarele orare:
  Satu Mare (09:27) – Viena (17:21);
  Viena (10:42) – Satu Mare (20:42).

  Pentru călătoria în relația Satu Mare – Viena, recomandăm oferta City Star Austria, care costă aproximativ 31 Euro, la clasa a 2-a, pentru un călător adult. Numărul locurilor disponibile pentru această ofertă este limitat. În cazul în care nu este disponibilă la vânzare oferta City Star Austria pentru data călătoriei, prețul unui bilet dus în relația Satu Mare – Viena, la clasa a 2-a este de aproximativ 46 Euro.

  Deocamdată, bilete pot fi achiziționate doar de la casa de bilete din Gara Satu Mare și cu cel mult 60 de zile înainte de călătorie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img