LISTA primilor zece CÂȘTIGĂTORI care vor vedea GRATIS concertul trupei DIRECȚIA 5. Mai sunt ZECE invitații

Suntem în măsură să anunțăm lista primilor zece câștigători ai invitațiilor de două persoane la concertul trupei Direcția 5 de la Carei. 

Aceștia sunt: 

Ardelean Sorina – https://www.facebook.com/ardelean.sorina.9

Cecilia Marinescu – https://www.facebook.com/cecilia.marinescu.5

Geordani Belbe – https://www.facebook.com/geordani.belbe

Loredana Mateș – https://www.facebook.com/loredana.mates

Nyiegrai Geza – https://www.facebook.com/nyegrai.geza

Livian Cioltean – https://www.facebook.com/livian.cioltean

Cărăușan Alina – https://www.facebook.com/carausan.alina.5

Petruța Ioana Gnandt – https://www.facebook.com/petrutaoana.gnandt

Luminița Licz – https://www.facebook.com/licz.luminita

Roxana Romina Gati Ciutan – https://www.facebook.com/RoxanaRominaGati

Ei nu au făcut nimic altceva decât au dat câte un LIKE și un SHARE, moment în care s-au calificat pentru tragerea la sorți. Au DISTRIBUIT și au câștigat!

Câștigătorii își pot ridica invitațiile MARȚI, 28 IANUARIE, PÂNĂ LA ORA 14.00, de la sediul Gazetei de Nord Vest, de pe strada Petofi Șandor nr. 4A din municipiul Satu Mare (ETAJUL UNU ȘI JUMĂTATE). 

Mai avem la dispoziție încă zece astfel de invitații pentru două persoane.

Cunoscuta trupă românească Direcția 5 va susține un super-concert la Carei. Evenimentul va avea loc la Teatrul Municipal Carei în data de 2 februarie, de la ora 18.30.

Trupa Direcția 5 vine la Carei la împlinirea a 30 de ani de activitate prezentând concertul având ca titlul sugestiv ”Povestea Noastră”.

“Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut.

Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: “POVESTEA NOASTRĂ”.

În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi. Semnează: Direcția 5.”

În cadrul acestui concert, artiștii de la Direcția 5 vor interpretat atât piese mai vechi, deja consacrate, cât și piese mai nou, chiar de pe ultimul lor album.

Bilete se găsesc atât on-line pe în rețeaua iabilet.ro, la

https://www.iabilet.ro/bilete-carei-concert-directia-5-povestea-noastra-49107/

cât și în format fizic la Teatrul Municipal Carei.

Fiecare cititor al Gazetei de Nord Vest poate câștiga o invitație de două persoane dacă dă un LIKE și DISTRIBUIE  această postare pe Facebook. Îți ia câteva secunde să dau un LIKE  și să DISTRIBUI. Dar poți câștiga o invitație de două persoane la acest spectacol. Toți care vor face asta vor intra într-o tragere la sorți pentru cele 10 invitații rămase.

Grăbiți-vă!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Ministrul Sănătății NU ia încă în calcul o nouă stare de urgență

Referitor la posibilitatea reintroducerii stării de urgenţă, el a afirmat că decizia se va lua în funcţie de rezultate evaluărilor privind cazurile de coronavirus,...

Un zombi legislativ; invităm în Parlament societatea civilă să reparăm haosul PNL

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că proiectul de lege al Guvernului Orban privind carantinarea şi izolarea este “un alt zombi...

Copiii care fac sport de performanţă vor primi vouchere pentru echipamente

Ionuţ Stroe, Ministrul Tineretului şi Sportului, a vorbit marţi, într-o conferinţă de presă, despre Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică, lansat săptămâna trecută...

Denis Man în Premier League?

Reprezentanţi ai cluburilor respective au asistat aseară la partida cu Dinamo, din Cupa României. Negocierile privind transferul lui Man se vor desfășura joi. „Nu că sunt...

Pistolarii de pe pasarelă!

Nu e vreun titlu de western ci ar putea fi explicația unei fotografii surprinse în această săptămână pe pasajul de pe Fabricii... Cum șoferii s-au...