More


  ACCIDENT. Bărbat rănit GRAV la Satu Mare. Internat la SPITAL

  - Advertisement -

  La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 16.15, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că în municipiul Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

  În urma primelor verificări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 66 de ani, din municipiul Satu Mare, care se deplasa cu un autoturism pe strada Caișilor, a accidentat un bărbat de 42 de ani, din Satu Mare, care în calitate de pieton s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător.

  În urma accidentului pietonul a fost rănit grav, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

  Persoana de la volan a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

  În ambele cauze cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

  Pentru a nu deveni victime ale accidentelor de circulaţie, poliţiştii readuc în atenţia pietonilor câteva recomandări:

  -Traversaţi numai pe la trecerile semnalizate, după o temeinică asigurare.
  -Când traversaţi prin alt loc decât trecerile marcate, autovehiculele au prioritate – este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați.
  -Nu traversați prin fața sau spatele autovehiculelor oprite!
  -Apreciați corect timpul necesar pentru a traversa în siguranță și luați în calcul că atunci când traversați străzi cu mai multe benzi pe sens sau când vă aflați într-o zonă cu regim de viteză ridicat, trebuie sa fiți mai prudenți!
  -Copiii nu trebuie lăsați să traverseze singuri – ei sunt imprevizibili și nu pot aprecia corect distanțele și vitezele. Nu uitați! – copiii imită comportamentul rutier al adulților.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img