More


  ACCIDENT. O șoferiță NEATENTĂ a băgat în SPITAL trei persoane. Graba STRICĂ treaba

  - Advertisement -

  Din cauza unei șoferițe grăbite și neatente, trei persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a derapat și s-a răsturnat într-un șanț. Totul s-a petrecut în această dimineață pe drumul dintre Amați și Ambud.

  ”În urma primelor verificări efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că o sătmăreancă, de 38 de ani, aflându-se la volanul unui autoturism între localitățile Amați și Ambud nu a adaptat viteza la condițiile de drum astfel că a părăsit partea carosabilă intrând cu autoturismul în șant și răsturnându-se.

  În urma evenimentului rutier, cei trei ocupanți ai autovehiculului au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Șoferița a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, se arată într-o informare făcute de IPJ Satu Mare.

  Reamintim faptul că accidentul loc a avut loc în această dimineață. Alte detalii legate de acest eveniment puteți citi pe https://www.gazetanord-vest.ro/2020/02/acident-grav-echipaje-medicale-smurd-si-saj-la-fata-locului-patru-persoane-ranite/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img