More


  ALEGERI. Zi MARE în PSD Satu Mare. Se alege PREȘEDINTELE

  - Advertisement -

  Mâine va fi zi mare în Organizația Județeană PSD Satu Mare. La sediul partidului va avea loc o nouă ședință de alegeri pentru președinția Organizației Județene. În cursă se află doi candidați.

  Toți membri cu drept de vot din județul Satu Mare au fost convocați pentru vineri, 21 februarie, la sediul PSD Satu Mare, unde va avea loc ședința de alegeri pentru desemnarea președintelui Organizației Județene.

  În cursă sunt înscriși doi candidați. Unul dintre ei este politicianul Radu Cristescu, susținut de aripa Mircea Govor din PSD Satu Mare. Adică se bucură de o susținere apreciabilă. Celălalt candidat este senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Leș.

  La alegerile precedente s-a întâmplat un lucru în premieră. Cei doi candidați au avut același număr de voturi, adică 45. Astfel că a fost necesară organizarea unei noi ședințe de alegeri.

  De organizarea acestei noi sesiune de alegeri au fost desemnați, la nivel central, să se ocupe actualul președinte executiv al Organizației Județene a PSD Satu Mare, Ionuț Oneț, ales la ședința precedentă, și fostul președinte, Aurelia Fedorca, actualmente vicepreședinte.

  La ședința de mâine sunt așteptați la Satu Mare președintele interimar al PSD național, Marcel Ciolacu, președintele executiv Paul Stănescu, respectiv vicepreședintele pentru zona de Nord Vest, Gabriel Zetea de la Baia Mare.

  Presedintele interimar al PSD , marcel Ciolacu, sustine o declaratie de presa dupa ce a participat la sedinta Comitetului Executiv al partidului, in Bucuresti, miercuri, 4 decembrie 2019. EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img