More


  EMOȚIONANT. Șase surori ADOPTATE în Spania își caută MAMA naturală la Satu Mare. Le AJUTĂM???

  - Advertisement -

  Șase surori adoptate în Spania își caută mama naturală și în județul Satu Mare. Una dintre aceste surori, Alba Ortega Beraza, chiar dacă nu vorbește limba română, a apelat un un traducător pe internet și a distribuit de pe contul său de Facebook mesajul prin care anunță că își caută mama alături de celelalte cinci surori ale ei.

  ”Bună eu sunt Alba și îmi caut mama biologică. Numele meu biologic este Viorica Antonia Budai, iar numele mamei mele biologice este Maria Elena Budai.

  Am avut 22 de ani la 14 iulie 1999. Mama mea m-a dat spre adopție mine si alte cinci surori. O mai caută și Alejandra Lopez Aguado, sora mea, care are numele biologic Mariana Niculina Budai.

  Am fost adoptate de către spanioli, suntem din Bilbao (Țara Bascilor), nu vorbesc limba română, doar castiliana, el a vorbit traducător. Una specială.

  Noi credem că mama noastră se află în Satu Mare sau Sălaj, sau în localitatea Derșida, comuna Bobota. Știm și seria cărții sale de identitate: SX 014720 / 2000 emis de Poliția orașului Șimleul Silvaniei. Știm că în anul 2000 a locuit în satul Bobota, satul Dersida nr 209, judetul Salaj.

  Am aprecia faptul dacă ați distribui această informație. Dacă știți sau cunoașteți pe cineva care poate da de mama mea biologică, aș aprecia ajutorul tău. Mulțumesc mult.”

  Cei care știu ceva despre Maria Elena Budai și le pot ajuta pe cele șase surori să își găsească mama biologică o pot apela pe Alba Ortega Beraza.

  HADEȚI CU TOȚII SĂ LE AJUTĂM PE CELE ȘASE SURORI SĂ ÎȘI GĂSEASCĂ MAMA. ORICE DISTRIBUIRE REPREZINTĂ O ȘANSĂ SĂ-ȘI GĂSEASCĂ MAMA!!!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img