EMOȚIONANT. Șase surori ADOPTATE în Spania își caută MAMA naturală la Satu Mare. Le AJUTĂM???

Șase surori adoptate în Spania își caută mama naturală și în județul Satu Mare. Una dintre aceste surori, Alba Ortega Beraza, chiar dacă nu vorbește limba română, a apelat un un traducător pe internet și a distribuit de pe contul său de Facebook mesajul prin care anunță că își caută mama alături de celelalte cinci surori ale ei.

”Bună eu sunt Alba și îmi caut mama biologică. Numele meu biologic este Viorica Antonia Budai, iar numele mamei mele biologice este Maria Elena Budai.

Am avut 22 de ani la 14 iulie 1999. Mama mea m-a dat spre adopție mine si alte cinci surori. O mai caută și Alejandra Lopez Aguado, sora mea, care are numele biologic Mariana Niculina Budai.

Am fost adoptate de către spanioli, suntem din Bilbao (Țara Bascilor), nu vorbesc limba română, doar castiliana, el a vorbit traducător. Una specială.

Noi credem că mama noastră se află în Satu Mare sau Sălaj, sau în localitatea Derșida, comuna Bobota. Știm și seria cărții sale de identitate: SX 014720 / 2000 emis de Poliția orașului Șimleul Silvaniei. Știm că în anul 2000 a locuit în satul Bobota, satul Dersida nr 209, judetul Salaj.

Am aprecia faptul dacă ați distribui această informație. Dacă știți sau cunoașteți pe cineva care poate da de mama mea biologică, aș aprecia ajutorul tău. Mulțumesc mult.”

Cei care știu ceva despre Maria Elena Budai și le pot ajuta pe cele șase surori să își găsească mama biologică o pot apela pe Alba Ortega Beraza.

HADEȚI CU TOȚII SĂ LE AJUTĂM PE CELE ȘASE SURORI SĂ ÎȘI GĂSEASCĂ MAMA. ORICE DISTRIBUIRE REPREZINTĂ O ȘANSĂ SĂ-ȘI GĂSEASCĂ MAMA!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Doina Sălăjan: “O sută și una de poezii”

M-au impresionat cuvintele - dedicație ale domnului Mircea Coloșenco, pe cartea semnată de cunoscuta Doina Sălăjan “O sută și una de poezii” apărută în...

Ciolacu: Refuz varianta ca PNL să se ascundă în spatele domnului general Ciucă

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți seară, la Digi24, după ce Ludovic Orban a renunțat la calitatea de premier desemnat că...

Dacă vor, POT!

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au trecut rapid peste înfrângerea de sâmbătă de la Arad și după o mobilizare exemplară au...

În weekend se reia Liga a 4-a

Indiferent de condițiile meteo din județ, Liga a 4-a pornește la drum în acest week end. AJF Satu Mare a anunțat programul primei etape a...

Ajutor pentru patru copilași abandonați de mamă, crescuți de bunică

Fundația Maurer din municipiul Satu Mare a sărit în ajutorul unei bunici ce își crește singură cei patru nepoți. Copilașii au fost părăsiți de...