More


  FOTO. Spital din Satu Mare, EVACUAT de URGENȚĂ. Pacienții, în PERICOL

  - Advertisement -

  Un spital din județul Satu Mare a fost evacuat de urgență în această dimineață. Pacienții au fost puși în pericol de un incendiu.

  În această dimineață, la ora 05:05, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au fost alertați cu privire la producerea unui incendiu la Spitalul Municipal Carei.

  Imediat la fața locului au fost dislocate mai multe echipaje cu 2 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, iar dispeceratul a coordonat și a dat indicații personalului spitalului până la sosirea forțelor profesioniste.

  Incendiul a fost lichidat încă în faza incipientă și nici o persoană nu a suferit răni sau arsuri.

  Reacția promptă a medicului de gardă, care a alertat rapid forțele de intervenție, atunci când a simțit miros de fum, dar și modul exemplar în care personalul de pe locul de muncă a procedat la evacuarea celor 10 pacienți de pe secția cea mai expusă, au fost salvatoare.

  La finalizarea intervenției, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului efectul termic – fumatul în locuri nepermise. Incendiul a izbucnit în zona grupului sanitar, de la parterul Corpului A1, iar fumul a pătruns pe coloana de aerisire până la etajul 1. Au ars câteva resturi menajere (hârtie și plastic).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img