More


  FOTOGALERIE. CUMPLIT. Accident GRAV. A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție

  - Advertisement -

  Un cumplit accident de circulație a avut loc în această după-amiază la circa 20 de km de Satu Mare. Șapte persoane au ajuns la spital. A fost activat planul roșu de intervenție.

  Accidentul s-a produs în jurul orei 17.15, pe DN 19, între Mădăras și Ardud. Un microbuz s-a ciocnit frontal cu un microbuz.

  În urma impactului, au rezultat opt victime, câte patru din fiecare autovehiculul. În momentul în care salvatorii au ajuns la locul accidentului, toate persoanele sunt conștiente și cooperante, dar prezentau diferite contuzii și traumatisme.

  La fața locului s-au deplasat două ambulanțe SMURD și șase ambulanțe aparținând SAJ, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere.

  Având în vedere numărul victimelor, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la ora 17:20, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

  Victimele au primit îngrijiri medicale la fața locului după care au fost transportate și predate la UPU Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

  Una dintre persoane din cele opt victime a refuzat transportul la UPU după evaluarea medicală la fața locului. Deci șapte victime au ajuns la Urgențe.

  Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stailii cu exactitate circumstanțele producerii acestui cumplit accident rutier.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img