FOTOGALERIE. CUMPLIT. Accident GRAV. A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție

Un cumplit accident de circulație a avut loc în această după-amiază la circa 20 de km de Satu Mare. Șapte persoane au ajuns la spital. A fost activat planul roșu de intervenție.

Accidentul s-a produs în jurul orei 17.15, pe DN 19, între Mădăras și Ardud. Un microbuz s-a ciocnit frontal cu un microbuz.

În urma impactului, au rezultat opt victime, câte patru din fiecare autovehiculul. În momentul în care salvatorii au ajuns la locul accidentului, toate persoanele sunt conștiente și cooperante, dar prezentau diferite contuzii și traumatisme.

La fața locului s-au deplasat două ambulanțe SMURD și șase ambulanțe aparținând SAJ, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere.

Având în vedere numărul victimelor, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la ora 17:20, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

Victimele au primit îngrijiri medicale la fața locului după care au fost transportate și predate la UPU Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

Una dintre persoane din cele opt victime a refuzat transportul la UPU după evaluarea medicală la fața locului. Deci șapte victime au ajuns la Urgențe.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stailii cu exactitate circumstanțele producerii acestui cumplit accident rutier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

DECIZIE. Se reiau LUCRĂRILE pe rețeaua de DRUMURI județene! Pe ce TRONSOANE se lucrează

La o scurtă vizită pe teren, astăzi, 27 martie, se poate observa că se efectuează mai multe tipuri de lucrări pe rețeaua de drumuri...

LIBER peste GRANIȚA cu Ungaria. Cine ARE VOIE să treacă în AMBELE SENSURI

S-a dat liber la granițacu Ungaria dar numai pentru o anumită categorie de oameni. Autorităţile de frontieră din România şi Ungaria au decis ca începând...

ÎNGRIJORARE. Peste 200 de sătmăreni, ÎN CARANTINĂ. Circa 3.260, la IZOLARE

În județul Satu Mare, astăzi, 27 martie, se află în carantină 202 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 3259 persoane. La nivelul judetului nostru au...

NESIMȚIRE. Dosare PENALE în ȚARA OAȘULUI. Pentru doi tineri INCONȘTIENȚI și cu OBRAZ GROS

La data de 26 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Negrești Oaș au identificat doi tineri, de 24, respectiv 28 de ani, ambii din...

BREAKING NEWS. Oșanul diagnosticat cu CORONAVIRUS a fost VINDECAT. A fost EXTERNAT

Singurul sătmărean confirmat până astăzi cu coronavirus s-a vindecat. Este vorba despre bărbatul în vârstă de 46 de ani din Țara Oașului. Bărbatul a fost...