More


  INDOLENŢĂ. Un șofer din Satu Mare, PERICOL PUBLIC pe drumurile din Sălaj

  - Advertisement -

  Un şofer din Satu Mare a fost oprit în trafic pe un drum din Sălaj, iar ce transporta acesta, i-a uimit pe poliţiştii rutieri. Poliţiştii i-au confiscat marfa şi l-au amendat cu 5.000 de lei, scrie ZiaruldeSălaj.ro.

  În acest context, la data de 14 februarie 2020, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe Drumul Naţional 1H, în localitatea Vârşolţ, o autoutilitară care tracta o semiremorcă încărcată cu piatră.

  La volanul autovehiculului se afla un şofer din judeţul Satu Mare.

  Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că şoferul transporta marfa fără aviz de însoţire, iar încărcătura era peste masa maximă autorizată a maşinii.

  Faţă de şofer, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în sumă de 5000 de lei, la Legea 12/1990, iar societatea comercială a fost sancţionată cu amendă în valoare de 2400 lei, la O.G. 43/1997. De asemenea, marfa a fost ridicată în vederea confiscării.

  Şoferului nici prin gând nu i-a trecut că oricând se putea întâmpla vreo nenorocire, având în vedere ca transportul era ilegal, iar încărcătura peste masa maximă autorizată, mai scrie ZiaruldeSălaj.ro.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img