More


  La “povești” cu sătmăreanca, DJ internațional – DJ Bia

  - Advertisement -

  Satu Mare abundă în oameni de calitate care duc numele municipiului și județului departe, dincolo de granițe. Astfel de oameni sunt motiv de mândrie, iar unul dintre ei este și DJ Bia, un exemplu de perseverență, tenacitate și putere a voinței – care au dus-o pe scene mari, de la Statele Unite (Las Vegas), până în Asia (Muscat, Oman).

  Gazeta de Nord-Vest: Pentru sătmărenii care încă nu te cunosc, spune-mi câteva cuvinte despre tine și pasiunea ta care a devenit de mult timp deja un job. Cum te-ai îndrăgostit de Djing?

  DJ Bia: Eu sunt Bianca Marciuc și numele meu de scenă este DJ Bia. După cum e probabil evident deja, mă ocup cu djing-ul – o activitate care, la fel cum ai spus, nu mai este pentru mine doar o pasiune, ci și un job. Cred că am fost indrăgostită iremediabil de djing de prima dată când am văzut butoanele de pe o consolă – pur și simplu am simțit că mă cheamă și că asta este misiunea mea, la fel cum alții simt asta probabil pentru sport sau matematică. E un magnetism acolo. Un magnetism misterios.

  Gazeta de Nord-Vest: Mai este DJingul în rândul femeilor o raritate?

  DJ Bia: Da, încă este o raritate. DJingul este o lume a bărbaților în general și este destul de rar ca o femeie să poată pătrunde cu succes în această lume. De ultima oară de când am discutat, lucrurile nu s-au schimbat foarte mult. E încă destul de rar întâlnit să fii femeie și DJ în același timp, cu toate că, deși nu ți-aș putea spune statistic exact, cred că numărul femeilor DJ este totuși în creștere pentru că inspirația circulă și curajul de a o lua pe un astfel drum în viață pentru o femeie este mai mare.

  Gazeta de Nord-Vest: DJingul te-a dus în foarte multe locuri din lume. Care este locul care ți-a rămas în suflet cel mai mult și de ce?

  DJ Bia: Las Vegas este probabil locul care mi-a rămas în suflet și minte cel mai mult. E greu să nu lase o amprentă asupra ta un astfel de loc. Acolo am și mixat și am și văzut cele mai tari spectacole de pe planetă. În același timp, un loc special din inima mea îl ocupă rezidența din prezent în Oman, unde mixez chiar pe plaja de unde regretatul Avicii și-a luat adio de la noi…

  Gazeta de Nord-Vest: Ce noutăți aduce 2020 pentru cariera ta? Cu ce plănuiești să îi mai surprinzi pe cei care te urmăresc?

  DJ Bia: De Anul Nou am mixat în Bahrain, iar în prezent sunt în Muscat (Oman) unde îmi voi desfășura activitatea mai mult timp de acum înainte. De asemenea, urmează și alte proiecte-surpriză despre care încă nu pot să vorbesc. În finalul acestui interviu, aș dori să mai spun ceva. Vreau să îi încurajez pe toți care citesc aceste rânduri să își urmeze visul cu încredere pentru că mie cel puțin până acum, viața mi-a demonstrat că orice e posibil când crezi cu adevărat și muncești.

  Rareș Jucan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img