More


  Mașina unui jurnalist din Carei a fost încendiată de persoane necunoscute

  - Advertisement -

  Una dintre mașinile jurnalistului careian Ovidiu Doka a fost incendiată în noaptea de vineri spre sâmbătă în jurul orei 00.10. Totul s-a întâmplat în fața locuinței sale din municipiul Carei, situată pe strada Miron Costin.

  Jurnalistul Ovidiu Doka a declarat că ar fi exclusă ipoteza unui scurt-circuit în condițiile în care bateria mașinii era nefuncțională de câteva luni. Pompierii careieni au ajus la faţa locului, reuşind doar să stingă focul, fără să poată salva maşina.

  Varianta incendierii a fost confirmată de pompieri, care au declarat că au simţit un miros pregnant de benzină în timpul intervenţiei.

  ”Incendiu la un autoturism în municipiul Carei, str Miron Costin, în data de 14.02.2020, ora anunțării 23:55. La fața locului s-au deplasat cinci subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei cu o autospecială de stingere.

  În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, însă autoturismul a ars în proporție de aproximativ 80%. De asemenea, din cauza propagării incendiului, s-au înregistrat pagube materiale și la o autoutilitară parcată în imediata vecinătate. Au ars: masca din față, izolația de sub capotă și elemente plastice din compartimentul motor.

  Cauza probabilă: crearea intenționată a condițiilor pentru a genera un incendiu”,s e arată în comunicatul de preă remis de pompieri.

  Având în vedere concluzia pompierilor, cel mai probabil că jurnalistul Ovidiu Doka va formula plângere penală pentru distrugere.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img