More


  MOBILIZARE!!! Au nevoie de VOTUL sătmărenilor. Orice vot CONTEAZĂ

  - Advertisement -

  Centrul de Vârstnici din localitatea Gelu, judeţul Satu Mare, a fost nominalizat pentru distincția “Instituţia Anului”, în cadrul Galei Naționale în Excelență în Asistența Socială. Pentru a câștiga marele premiu, însă, Centrul de Vârstnici din Gelu (Terebești) are nevoie de voturile voastre, a tuturor.

  Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) organizează în fiecare an Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale. Acesta este singurul eveniment național ce recompensează performanța celor care lucrează în domeniu, ca parte a unei campanii prin care se urmărește punerea în valoare a profesiei de asistent social.

  Centrul de Vârstnici din localitatea Gelu a fost nominalizat pentru distincția “Instituţia Anului”. în cadrul Galei Naționale în Excelență în Asistența Socială. Pentru a câștiga marele premiu, însă, Centrul de Vârstnici din Gelu (Terebești) are nevoie de voturile voastre, a tuturor.

  Votul se face foarte simplu:

  Se intră pe ACEST site, https://poll.cnasr.ro/poll/14?fbclid=IwAR2HzmCLR99rJ84Qi2vpkpBtEK4l9Eqw1gti1l0zJEpxh8slRwc_Y8jmbcM

  https://poll.cnasr.ro/poll/14?fbclid=IwAR2HzmCLR99rJ84Qi2vpkpBtEK4l9Eqw1gti1l0zJEpxh8slRwc_Y8jmbcM

  Se alege CENTRUL DE ZI PENTRU VÂRSTNICI – PRIMĂRIA TEREBEŞTI, JUDEŢIL SATU MARE, se bifează căsuţa arondată acestei instituţii, apoi se merge jos şi se apasă pe butonul VOTAEAZĂ.

  ATENŢIE! Nu este suficient doar să bifaţi căsuţa. Trebuie apăsat şi butonul VOTAEAZĂ astfel votul nu este valabil.

  Până în prezent, această instituţie are doar 430 de voturi, dar printr-o mobilizare execelentă a sătmărenilor, s-ar putea ajunge lejer la peste 2.000 de voturi. Ar fi un câştig excelent pentru acei vârstnici.

  Pentru a câștiga marele premiu, vă rugăm să votați zilnic în perioada 18-24 februarie.

  Alte nominalizări din Satu Mare

  Tot din judeţul Satu Mare mai sunt este o entitate nominalizată la Instituţia Anului. Este vorba despre Centrul de Recuperare pentru Copilul cu Handicap Satu Mare (Echipa Mobilă de Intervenţie) – DGASPC Satu Mare.

  De asemenea, sătmăreanca Mirela Molnar, cea care conduce pașii tinerilor și adulților de la Asociația Stea pe drumul spre incluziune socială prin muncă, a fost nominalizată în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială și are nevoie de votul nostru.

  “Mirela Molnar este nominalizată în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială la categoria: Asistentul social din domeniul incluziunii sociale/economie socială. Mirela este un profesionist adevărat, care conduce pașii tinerilor și adulților de la Asociația Stea pe drumul spre incluziune socială prin muncă. Ea și-a descoperit vocația în munca de asistență socială pe care o face cu multă pasiune, iar rezultatele se văd în foștii beneficiari de servicii sociale care azi sunt angajați cu normă întreagă și au o viață complet schimbată”, spun reprezentanții Asociației Stea Satu Mare.

  La toate categoriile, sătmărenii pot vota AICI

  VOTEAZĂ ŞI DISTRIBUIE!!! UNIŢI ŞI MOBILIZAŢI PUTEM ÎNVINGE!!!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img