More


  Prevenirea consumului de droguri, tutun și alcool la Liceul Tehnologic ”UNIO – Traian Vuia”

  - Advertisement -

  Având în vedere dinamica consumului de droguri, alcool și tutun în rândul tinerilor liceeni, în calitate de profesor consilier al liceului și cu sprijinul domnului director prof. dr. Popescu Vlaicu și al diriginților claselor a IX-a profesionale,am organizat la Liceul Tehnologic „Unio-Traian Vuia” o activitate de informare și prevenire a acestor substanțe psihoactive.

  În vederea cunoașterii cât mai în detaliu a consecințelor consumului de droguri am invitat două specialiste în acest domeniu: Specialist în prevenire Ștefania Boca și subcomisar Liviana Chiorean. Doamna Ștefania Boca a vorbit despre măsurile care trebuie luate în cazul prevenirii, dar și în cazul renunțării la consumul acestor substanțe, iar doamna Liviana Chiorean a punctat consecințele penale în cazul consumului de droguri, alcool și tutun într-o instituție școlară, și nu numai.

  Scopul activității este luarea la cunoștință a acestor măsuri în vederea asigurării unui răspuns proactiv față de fenomenul consumului de droguri.

  Trebuie menționat faptul că organizarea acestor activități are în vedere conștientizarea și responsabilizarea tinerilor cu privire la consecințele fizice, psihice și juridice la care se expun în urma consumului de droguri, tutun și alcool, precum și dezvoltarea de abilități sănătoase de petrecere a timpului liber.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img