REUȘITĂ. Paula Mare, reconfirmată DIRECTOR medical la Spitalul Județean. A luat EXAMENUL cu notă foarte MARECunoscutul medic sătmărean Paula Mare și reconfirmat, practic, statutul de director medical al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare. A reușit o notă foarte mare la examenul pentru acest post.

Dr. Paula Mare a reușit să obțină nota 9,33 la concursul pentru ocuparea acestui post care a avut loc la începutul lunii februarie.

”A fost un concurs cu emoții, ca și orice concurs de altfel, dar m-am pregătit cum se cuvine. Toți directorii aflați sub contract din cadrul Spitalului Județean susținem acest concurs din trei în trei ani. Pentru mine, acest concurs a fost al treilea”, a precizat Paula Mare pentru Gazeta de Nord Vest.

Dr. Paula Mare ocupă funcția de director medical al Spitalului județean încă din luna septembrie a anului 2012, adică de aproape 8 ani.

Odată că a promovat concursul desfășurat la finele lunii februarie, medicul sătmărean va rămâne pe această funcție încă cel puțin trei ani de acum înainte.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts