More


  Trei persoane în audiențe la Prefectură

  - Advertisement -

  La audiențele cu cetățenii organizate de către Instituția Prefectului în data de 18 februarie, de la ora 10,00, s-au prezentat trei persoane.
  În primul caz s-au prezentat două persoane din orașul Tășnad care au solicitat sprijin în vederea intrării în proprietate cu cota de teren aferentă apartamentelor din blocul în care locuiesc începând cu anul 1974. Persoanele au fost îndrumate să depună un memoriu la Instituția Prefectului în vederea medierii acestei probleme cu Primăria Orașului Tășnad.
  O persoană din satul Boghiș a solicitat sprijin pentru a intra în posesia unei suprafețe de teren în calitate de moștenitor testamentar. Și în acest caz s-a solicitat persoanei să depună un memoriu în vederea identificării unei soluții legale.
  A treia persoană prezentă în audiență, o persoană din orașul Săcuieni, județul Bihor, a dorit clarificarea situației unei parcele de teren situată în cartierul Sătmărel din municipiul Satu Mare. În cadrul audienței, cu privire la aspectele prezentate i-au fost comunicate precizări clarificatoare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img