More


  Ziua Mondiala a Copilului bolnav de Cancer, marcată la Satu Mare

  - Advertisement -

  15 februarie este declarat pe plan modial, ca fiind Ziua Internationala a Copilului bolnav de Cancer ea a fost marcata si in cadrul programului Raza Sperantei, al Fundatiei Hans Lindner, printr-un eveniment la care oameni implicati si responsabili din comunitatea noastra, au dorit sa-si aduca contributia.

  Astfel, familiilor cu copii afectati de boli oncologice din Satu Mare, li s-a organizat o dupa masa in cadrul unui restaurant / pizzerie, unde atmosfera festiva si servirea impecabila, au contribuit la o zi marcanta intr-adevar pentru toata lumea.

  Chiar daca cadrul intalnirii nu a fost cel obisnuit (Clubul parintilor care se organizeaza regulat in cadrul Centrului de zi si consiliere al fundatiei), parintii si copiii au intrat usor in discutii, s-au distrat de minune, si-au impartasit trairile din ultima vreme, situatiile actuale si alte subiecte abordate la o masa de destindere.

  Mesajul organizatorilor a fost acela, ca supereroii exista in realitate, printre noi, ca supereroii sunt chiar acesti copii, care fara pelerine si masti cu puteri supranaturale, gasesc curajul, indrazneala, credinta, perseverenta de a invinge boala!

  Fundatia Hans Lindner aduce multumiri bratelor puternice, care au contribuit la marcarea acestui eveniment, dna. Lucretia Kabai- coord. Asociatia de psiho oncologie H.M.Nectarie Satu Mare si d-nul Mark Blasca -managerul restaurantului gazda. Fundatia invita toti satmarenii sa intareasca aceasta imbratisare, in mod continuu, cu multa-multa daruire si speranta. Atitudinea poate incepe chiar prin directionarea a 3,5% din impozitul pe venit catre programul, Raza Sperantei…. ()  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img