Ziua Mondiala a Copilului bolnav de Cancer, marcată la Satu Mare

15 februarie este declarat pe plan modial, ca fiind Ziua Internationala a Copilului bolnav de Cancer ea a fost marcata si in cadrul programului Raza Sperantei, al Fundatiei Hans Lindner, printr-un eveniment la care oameni implicati si responsabili din comunitatea noastra, au dorit sa-si aduca contributia.

Astfel, familiilor cu copii afectati de boli oncologice din Satu Mare, li s-a organizat o dupa masa in cadrul unui restaurant / pizzerie, unde atmosfera festiva si servirea impecabila, au contribuit la o zi marcanta intr-adevar pentru toata lumea.

Chiar daca cadrul intalnirii nu a fost cel obisnuit (Clubul parintilor care se organizeaza regulat in cadrul Centrului de zi si consiliere al fundatiei), parintii si copiii au intrat usor in discutii, s-au distrat de minune, si-au impartasit trairile din ultima vreme, situatiile actuale si alte subiecte abordate la o masa de destindere.

Mesajul organizatorilor a fost acela, ca supereroii exista in realitate, printre noi, ca supereroii sunt chiar acesti copii, care fara pelerine si masti cu puteri supranaturale, gasesc curajul, indrazneala, credinta, perseverenta de a invinge boala!

Fundatia Hans Lindner aduce multumiri bratelor puternice, care au contribuit la marcarea acestui eveniment, dna. Lucretia Kabai- coord. Asociatia de psiho oncologie H.M.Nectarie Satu Mare si d-nul Mark Blasca -managerul restaurantului gazda. Fundatia invita toti satmarenii sa intareasca aceasta imbratisare, in mod continuu, cu multa-multa daruire si speranta. Atitudinea poate incepe chiar prin directionarea a 3,5% din impozitul pe venit catre programul, Raza Sperantei…. ()

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ALERTĂ! Mai avem un CAZ de CORONAVIRUS în județ. Încă un bărbat, depistat POZITIV

Județul Satu Mare se confruntă cu un nou caz de coronavirus. Dacă până acum am avut de a face cu un caz din Iași...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...