More


  ALARMĂ!!! PRIZONIERI în propria CASĂ. CORONAVIRUS ține ”ARESTAȚI” în case tot mai mulți SĂTMĂRENI

  - Advertisement -

  Numărul sătmărenilor ținuți prizonieri în propria casă de Coronavirus crește alarmant la Satu Mare. Doar într-o singură zi, numărul acestora a crescut cu 11.

  Astfel, luni, Prefectura Satu Mare arăta că 153 de sătmăreni sunt în izolare la domiciliu.

  ”La nivelul județului Satu Mare, până la data de 2 martie, 153 de persoane se află izolate la domiciliu, fără simptome privind infectarea cu Coronavirus, aflate sub supravegherea medicilor de familie și a DSP Satu Mare, pentru o perioadă de cel puțin 14 zile”, se arăta în mesajul de luni a Prefecturii Satu Mare.

  Din nefericire, de luni până azi, marți, 3 martie, numărul celor ținuți prizonieri în propria casă de Coronavirus a crescut cu 11.

  ”La nivelul județului Satu Mare, până la data de 3 martie, ora 10,00, 164 de persoane se află izolate la domiciliu, fără simptome privind infectarea cu Coronavirus, aflate sub supravegherea medicilor de familie și a DSP Satu Mare, pentru o perioadă de cel puțin 14 zile”, arată astăzi, într-un mesaj, Prefectura Satu Mare.

  Din fericire, până în acest moment, la nivelul județului Satu Mare, nicio persoană nu se află în carantină. Sperăm să nici nu fie cazul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img