More


  ALERTĂ! Doi SUSPECȚI de CORONAVIRUS la Satu Mare. Ce spun ANALIZELE MEDICALE

  =

  Corinavirius a trecut razant pe lângă județul Satu Mare. La mijlocul săptămânii trecute doi suspecți de Coronavirus s-au aflat în județul Satu Mare fiind puși în carantină în salonul special amenajat de la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean. Ulterior, rezultatele analizelor medicale au confirmat faptul că cei doi suspecți nu sunt contaminați cu Coronavirus.

  Cei doi suspecți sunt doi șoferi de tir italieni care au ajuns la o fabrică din județul Satu Mare de unde trebuiau să încarce niște produse. Odată ajunși aici, cei doi au acuzat stări de febră și alte simptomatologii asociate infectării cu Coronavirus.

  Potrivit celor declarate pentru Gazeta de Nord Vest de prefectul județului Satu Mare, Radu Bud, cei doi au fost preluați cu izoleta și transportați la salonul special amenajat pentru carantină de Coronavirus de la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean.

  După ce au ajuns aici, cei doi suspecți au fost ținuți în carantină totală și li s-au prelevat probe pentru analize medicale.

  Între timp, șoferii italieni, văzându-se în carantină totală, au devenit recalcitranți, încercând chiar să fugă din carantină și din spital. Astfel că a fost nevoie ca cei doi să fie păziți de jandarmi.

  În cele din urmă, analizele au arătat că cei doi nu sunt contaminați de Coronavirus, astfel că au fost eliberați din carantină, iar la scurt timp au părăsit țara.

  Atât prefectul Radu Bud, cât și directorul Direcției de Sănătate Publică, Macrina Livia Mihai, au declarat pentru Gazeta de Nord Vest că, în acest moment, la nivelul județului Satu Mare nu există nicio suspiciune de Coronavirus.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img