More


  ALERTĂ! Mai avem un CAZ de CORONAVIRUS în județ. Încă un bărbat, depistat POZITIV

  =

  Județul Satu Mare se confruntă cu un nou caz de coronavirus. Dacă până acum am avut de a face cu un caz din Iași și doi din Țara Oașului, de data aceasta este vorba despre un bărbat din Halmeu internat la Spitalul Municipal din Carei. Este al patrulea caz depistat la Satu Mare.

  La Spitalul Municipal Carei se află internat un pacient, un bărbat în vârstă 75 de ani, din Halmeu, confirmat pozitiv cu COVID19. Prefectura Satu Mare nu a confirmat informația, însă primarul municipiului Cari a confirmat acest lucru pentru PresaSM.

  Testele prelevate de la pacient au sosit aseară, în jurul orei 20.00.

  Primarul municipiului Carei, Kovacs Eugen, care a confirmat rezultatul.

  ”Da, din păcate, pacientul este pozitiv. Grija mea este ce se întâmplă cu personalul din Spital. Solicităm să fie testați cât mai rapid. O testare rapidă ar putea elimina panica care s-a instalat în rândul angajaţilor Spitalului Carei, al familiilor acestora şi al celor care au intrat în contact cu ei. A fost anunţată Direcţia de Sănătate Publică Satu Mare, care va efectua mâine o anchetă epidemiologică”, a declarat primarul Eugen Kovacs pentru PresaSM.

  Bărbatul a ajuns la Spitalul Carei în urmă cu trei zile, intrând prin triaj. A acuzat o stare de rău, iar după o zi a făcut și febră, respectiv a manifestat o saturație mai scăzută de oxigen în sânge. Motiv pentru care corpul medical a intrat în alertă, potrivit PresaSM.

  Managerul Spitalului Carei a precizat în cadrul discuției avuta în 27 martie că pacientul este izolat într-o aripă a Secției de Interne, închisă parțial. Potrivit sursei citate, un număr de circa zece infirmiere și asistente au fost trimise în autoizolare la domiciliu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img