More


  APROBAT. SPITAL NOU-NOUȚ la Satu Mare. FINANȚARE de 12,5 MILIOANE EURO

  Consilierii județeni au aprobat proiectul de construire a noului corp de clădire care intră în faza finală de obținere a finanțării

  =

  Proiectul de construire a noului corp de clădire pentru Spitalul Județean de Urgență (SJU) Satu Mare intră în etapa finală de obținere a finanțării nerambursabile pentru realizarea activităților propriu-zise.

  Consilierii județeni au aprobat joi, în cadrul ședinței extraordinare, convocată de îndată, proiectul “ROcHUs – Care for health in Satu Mare and Szabolcs-Szatmár-Bereg counties”, cheltuielile și parteneriatul aferente proiectului, în urma votării indicatorilor tehnico-economici.

  Proiectul ROcHUs, realizat cu parteneri din județul Szabolcs-Szatmar-Bereg, propune îmbunătățiri în domeniul îngrijirii sănătății populației din cele două județe prin dezvoltarea infrastructurii de sănătate publică.

  Obiectivele specifice cele mai importante vizează extinderea clădirii principale a Spitalului Județean de Urgență, dotarea parțială a acestuia cu aparatură medicală, precum și realizarea heliportului spitalului, peste nivelul superior al noii aripi de clădire.

  Proiectul are o finanțare nerambursabilă de aproximativ 12,5 milioane de euro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img