More


  DECIZIE grea, dar cea mai SIGURĂ! Gazeta de Nord Vest opreşte EDIȚIA TIPĂRITĂ pe toată perioada epidemiei de coronavirus

  Vieţile cititorilor,colaboratorilor şi a membrilor familiei GNV şi Nord Vest TV sunt cele mai importante în aceste momente

  =

  Pandemia coronavirusului ne-a împins să luăm o decizie extrem de grea pentru noi. Spun pentru noi referindu-mă la marea familie GNV şi NVTV, dar în primul rând pentru mine, semnatarul acestui material, care şi-a petrecut ultimii 12 ani în colectivul Nord Vest TV şi din 2013 şi în cadrul colectivului GNV. După cum bine ştiu cei care lucrează în presă, poate pentru cei care ne urmăresc şi citesc este un lucru neştiut, presa creează dependenţă. Mă trezesc noaptea să beau apă sau pur şi simplu gândurile nu îmi dau pace, primul lucru pe care îl fac este să pun televizorul pe Nord Vest TV. Dacă totul este în regulă închid, dar dacă nu este în regulă îi stric noaptea şi bunului meu coleg Robi şi până nu “rezolvăm problema” nu dormim. Am făcut câteva nopţi albe cu Robi de-a lungul vremii. Apoi, dimineaţa, primul lucru – citesc presa locală, naţională, după care îmi fac programul zilnic care 80% se învârte în jurul GNV şi NVTV. Câte evenimente, petreceri, întâlniri am ratat din cauza muncii de la TV şi ziar ştiu doar familia mea, soţia, copiii, părinţii, prietenii. La fel au păţit, de-a lungul vremii, toţi colegii mei de la Nord Vest TV şi Gazeta de Nord -Vest. Ideea este că ne culcăm cu TV-ul şi ziarul şi tot aşa dormim şi ne trezim.

  În cadrul celor două redacţii avem, fără să supăr pe nimeni, cei mai buni, serioşi şi harnici colegi! Aceştia de dimineaţă până seara lucrează pentru dumneavoastră să vă aducă în casă cele mai noi ştiri, reportaje, interviuri, emisiuni, meciuri, filme. Chiar dacă multă lume nu realizează, aceşti “eroi” sunt în totalitate în slujba judeţului Satu Mare, a locuitorilor judeţului, dar şi a celor plecaţi care de multe ori sună la Vlad Crasnai în regie să intre în direct cu Raluca Jofi în emisiunea ”Dimineaţa Populară” să facă dedicaţii celor din ţară.

  Apoi, Florin Mureşan vă aduce de luni până joi “Actualitatea Sătmăreană” cu cele mai interesante subiecte în casele dumneavoastră.

  Mitică Ţimerman şi Marius Chiş vă aduc pe micile ecrane cele mai frumoase cântece populare, obiceiuri şi tradiţii.

  Robi împreună cu Florin Mureşan vă ţin la curent cu toate evenimentele sportive din judeţ.
  Domnul Profesor Teodor Curpaş are cele mai multe emisiuni la TV şi este Gazetarul cu cele mai multe opinii pertinente, omul care este prezent în tot judeţul şi care se cunoaşte după fapte.

  Puterea exemplului vine săptămânal împreună cu domnul Munteanu. Valeriu Ioan, Cristian Rudăreanu, doamna Livia Haidu sunt şi ei prezenţi o dată pe săptămână cu emisiuni la Nord Vest TV. Cristi Duda, Csabi Tasi, Lori Micuţu’ ne ajută lunar la filmări, montaje. Ce mai, o super echipă!

  Gazeta de Nord-Vest intră zilnic în casele şi mâinile dumneavoastră datorită următorilor
  Eroi:

  Opiniile de Gazetar de pe pagina 2 datorită a doi oameni senzaţionali: Mitică Ţimerman, probabil cel mai premiat ziarist din judeţ şi preşedintele Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România filiala Satu Mare, şi a domnului profesor Teodor Curpaş – un om care a fost, pe rând, profesor de liceu, profesor universitar, director de şcoală, inspector școlar general, preşedinte de club de fotbal, scriitor, jurnalist.

  Nicu Ghişan aduce cele mai interesante reportaje, interviuri şi materiale istorice de luni până vineri pe pagina 3.

  Greul ziarului îl duce bravul Florin Dura care scrie cam 50% din ziar! Pe el îl stresez cel mai mult, dar o fac pentru dumneavoastră, cei care ne citesc! Bineînţeles şi el mă suportă tot datorită dragostei pentru presă şi pentru dumneavoastră.

  Rareş Jucan este cel mai nou şi tânăr membru al echipei care se ocupă mai mult de pagina 6, cultură, evenimente şi primăriile din judeţ.

  Sportul din GNV, dar şi din judeţ, fără să jignesc pe nimeni, este “sinonim” cu numele Florin Mureşan. Ziarist sportiv, moderator al emisiunii Săptămâna Sportivă, preşedintele secţiei de baschet la CSM Satu Mare.

  “Greii ziarului” şi cei care îşi dau ultimul cuvânt înainte ca Gazeta de Nord-Vest să vadă lumina tiparului sunt bravii Secuianu Cătălin, Blăjean Cristian (Zmaili), tehnoredactori, şi cel mai vechi, mai serios membru al familiei noastre, cel mai bun, atent şi cult corector, Chiş Ştefan, dar şi harnicul şi neobositul Sebi Bumb, care în fiecare dimineaţă distribuie Gazeta de Nord-Vest în tot judeţul.

  În partea de administrare încep cu eroul Cătălin Filip, contabil, director economic, omul care le ştie şi le face cam pe toate, îi ajută pe toţi colegii, inclusiv pe subsemnatul. Jos pălăria, prietene!

  Directorul de publicitate, omul cu contractele şi şeful pe şantiere este bravul colonel Timiş Ioan, omul care alături de Cătălin Filip, Tătaru Rodica, Ghiţă Chivari şi Rodica Banc se ocupă de partea administrativă a trustului de presă.

  Din păcate, din cauza pandemiei de coronavirus am luat cea mai grea, dar sigură hotărâre pentru aceşti eroi, prieteni şi familiile lor, pentru colaboratorii noştri şi pentru dumneavoatră. Vom opri ediţia tipărită a ziarului nostru până ce epidemia de coronavirus va fi stopată.

  Am decis acestea pentru ca și colegii noştri să nu mai trebuiască să meargă pe teren, să se expună pe ei şi pe familiile lor, colegul de la distribuţie, apoi pentru dumneavoastră, care cumpăraţi ziarul din mână în mână expunându-vă la microbi.

  Deoarece noi considerăm că ziarul transmis din mână în mână ar fi un factor de risc în răspândirea coronavirusului am decis că cel mai bine pentru dumneavoastră ar fi să oprim tipărirea.

  De îndată ce epidemia de coronavirus se opreşte vom tipări din nou.

  Dar puteţi citi ştirile noastre zilnic online pe site-ul gazetanord-vest.ro şi vă invităm să o faceţi în număr cât mai mare.

  Vreau să vă mulţumesc în nume personal tuturor cititorilor, clienţilor, colaboratorilor şi colegilor.

  Celor care au abonamente li se va prelungi durata lor fără să plătească nimic în plus, direct proporțional cu perioada cât va fi epidemia de coronavirus, timp în care ziarul nu va fi tipărit. La fel, contractele de publicitate se vor prelungi automat cu perioada de timp cât au fost întrerupte. Ne cerem scuze și clienților de la mica publicitate care au diferite anunțuri de dat. După epidemia de coronavirus vă aşteptăm pe toți clienții noștri fideli cu cele mai bune prețuri din județ!

  Să dea Dumnezeu să trecem cu bine de această grea încercare care s-a abătut asupra noastră!

  Dumnezeu să ne ajute pe toţi!

  Răzvan Govor
  Director general
  Gazeta de Nord-Vest
  și Nord Vest TV  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img