More


  FOTO. CRIMĂ. Detalii ÎNFIORĂTOARE ale crimei de la Dorolț. CRUZIME de neimaginat

  =

  Modul în care tânăra sătmăreancă Carmen, de 18 ani, a fost ucisă de iubitul ei în apropiere de Dorolț este de-a dreptul înfiorător. Colegii de la ActualMM.ro au intrat în posesia unor informații cutremurătoare care arată că autorul crimei a dat dovadă de o cruzime ieșită din comun.

  Ucisă în mod extrem de brutal

  Astfel, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, tânara din Pomi a fost ucisă într-un mod extrem de brutal.

  La scurt timp de la dispariția lui Carmen, s-a emis un mandat de aducere pe numele iubitului său (C. Cristian Mihai). Cel mai probabil, pentru a da declarații cu privire la dispariția tinerei.

  Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor când au descoperit că bărbatul încerca să iasă din țară. Cristian a fost oprit de către polițiștii de la PTF Petea și condus la audieri.

  Sub influența drogurilor

  Potrivit surselor ActualMM.ro, tânărul s-ar fi aflat sub influența drogurilor în momentul în care a fost prins de către polițiști. Se îndrepta spre Olanda, țară în care a mai locuit și de unde se întorsese în februarie 2020, când a și cunoscut-o pe Carmen.

  După ore întregi de audieri, Cristian le-ar fi spus anchetatorilor ceva ce nimeni nu și-ar fi dorit să audă: și-ar fi recunoscut fapta. Mai exact, tânărul le-ar fi explicat cu lux de amănunte cum a ucis-o pe Carmen. Tot acesta le-ar fi indicat și locul în care a ascuns cadavrul tinerei.

  Ucisă cu bestialitate

  Suspectul i-a condus pe anchetatori în mijlocul unui câmp retras, aflat pe raza județului Satu Mare, lângă localitatea Dorolț. Ajunși la fața locului, oamenii legii au făcut o descoperire terifiantă: cadavrul lui Carmen, desfigurat și acoperit parțial cu pământ zăcea la marginea unui câmp arat. Arma crimei ar fi fost un box, găsit la doar câțiva pași de trupul fetei.

  Din păcate, ororile crimei întrec orice imaginație. Potrivit surselor ActualMM.ro, după ce ar fi lovit-o fără milă în mod repetat în zona feței, victima era încă în viață. Atacatorul ar fi întors-o cu fața spre pământ, după care ar fi călcat-o cu piciorul pe cap până când aceasta a rămas fără aer și și-a dat ultima suflare.

  De departe cea mai îngrozitoare informație care ne-a parvenit din surse apropiate anchetatorilor este despre reacția criminalului: acesta ar fi râs în momentul în care anchetatorii au descoperit cadavrul fetei.

  Motivul crimei, (încă) un mister

  Motivul crimei rămâne unul dintre misterele anchetei pe care o coordonează procurorii. S-au vehiculat fel și fel de teorii, cea mai cunoscută dintre ele fiind că suspectul voia să o ducă în străinătate, victima neacceptând, ceea ce ar fi dus la crimă. Nici una dintre teorii nu a fost confirmată de către anchetatori.

  Cine este criminalul

  ActualMM.ro a luat legătura cu un cunoscut al tânărului anchetat pentru uciderea lui Carmen. Sub protecția anonimatului, acesta ne-a dezvăluit una dintre multele întâmplări violente din trecutul criminalului.

  “A fost plecat în Olanda o vreme. Nu știu exact ce făcea acolo. Ce știu sigur e că se droga destul de des. Era violent, mai ales când se droga. Atât verbal, cât și fizic. Sărea la prietenii lui… În Olanda, și-a jefuit un prieten. I-a pus cuțitul la gât și i-a cerut bani. Ăla, de frică i-a dat. El a luat banii și dus a fost”, a declarat pentru ActualMM.ro acesta.

  Povestea de dragoste dintre victimă și călău

  Unul dintre lucrurile pe care Carmen și Cristian le aveau în comun era faptul că bunicii lui locuiau în apropierea localității natale a fetei. Potrivit surselor ActualMM.ro, cei doi se cunoșteau de puțină vreme. Mai exact, s-au cunoscut online, în luna februarie.

  Chiar înainte cu puțin timp ca tânărul să se întoarcă în țară. Abia se cunoșteau, erau împreună de nici măcar o lună. Nimeni nu ar fi putut bănui că povestea lor se va termina în acest mod brutal.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img