More


  FOTO. JALE MARE. Carmen, VICTIMA teribilei CRIME de la Dorolț, condusă pe ULTIMUL DRUM

  Tânăra de numai 18 ani a fost înmormântată într-o rochie de mireasă și într-un sicriu alb

  =

  Deși abia împlinise 18 ani, destinul a fost tragic pentru Carmen, care și-a găsit sfârșitul într-un mod extrem de brutal.  Conform PresaSM.ro, trupul neînsuflețit al tinerei a fost condus astăzi pe ultimul drum pământesc în rochie de mireasă și într-un sicriu alb.

  Pe fondul unei ploi care a căzut fără încetare pe tot parcursul slujbei, astăzi a fost condusă pe ultimul drum Carmen Tătăran, cea care a fost ucisă cu sălbăticie de către un tânăr care se pretindea iubitul fetei.

  Durerea a fost extrem de puternică, mai ales că avea doar 18 ani, era în floarea vârstei. La înmormântare din localitatea Pomi au fost prezenți sute de oameni, printre care și foștii săi colegi și profesori de la CN ”Mihai Eminescu” din Baia Mare, unde tânăra fusese elevă.

  Sursa: PresaSM.ro

  Carmen a fost îmbrăcată într-o frumoasă rochie de mireasă și așezată într-un sicriu alb și a fost dusă spre locul de veci de patru tineri, potrivit PresaSM.ro. Toate acestea pe fondul unei tristeți la care a luat parte parcă și cerul.

  Sursa: PresaSM.ro

  Avea toată viața în față, ar fi putut realiza multe, dacă destinul nu i-ar fi fost împotrivă și dacă nu s-ar fi petrecut această cumplită tragedie.

  Familia mult îndurerată le mulțumește tuturor celor care au fost lângă ea în aceste momente teribile.

  Gazeta de Nord Vest și Nord Vest TV transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să o odihnească în pace.

  Sursa: PresaSM.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img