FOTO. Teatrul Municipal Baia Mare revine cu un spectacol la Satu Mare

După succesul avut cu spectacolul RINOCERII de Eugène Ionesco, regia Iulian Bulancea Teatrul Municipal Baia Mare revine pe scena Teatrului de Nord Satu Mare, miercuri, 18 martie, de la ora 18.00, cu spectacolul de improvizație IMPROJOKER, în regia artistică a Mihaelei Sîrbu.

Mihaela Sîrbu este actriță de teatru și film, conf.univ.dr. la Catedra de Arta Actorului a U.N.A.T.C. și fondatoarea Teatrului Fără Frontiere și a primelor cursuri de improvizație din România (Școala de Improvizație). A interpretat numeroase roluri în teatru, fiind atrasă de dramaturgia contemporană și remarcându-se prin rolurile din piesele lui Neil LaBute la Teatrul Act.

A jucat rolul principal feminin în filmele “Tatăl Fantomă” de Lucian Georgescu, alături de Marcel Iureș și “Toată lumea din familia noastră” de Radu Jude, rol pentru care a obținut Premiul Gopo în 2012.

În 2014 a fost din nou nominalizată la Premiul Gopo pentru rolul „Magda” din filmul „Cînd se lasă seara peste București sau Metabolism”, în regia lui Corneliu Porumboiu, iar în 2016 a fost premiată cu Premiul Gopo pentru Cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul Sultana din ”Aferim!” (2015).

Este membru fondator al primei trupe de improvizație din România (2003).

”Îți place să fii surprins? ”ImproJoker” îți satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă. Iar prezența ta în sală e un atu pentru spectacol. Poți fi deținătorul unor sugestii care, odată lansate, să genereze povești surprinzătoare, în cascadă. ”ImproJoker” îți face nostim cu ochiul, invitându-te într-o lume care ia naștere sub ochii tăi, într-o fracțiune de secundă.” (Ana Liliana Ilea)

Din distribuție fac parte: Eduard Bîndiu, Denisa Blag, Norbert Boda, Andrei Dinu,         Mircea Gligor, Raul Hotcaș, Petru Damșa.

Spectacolul durează 75 de minute. Prețul unui bilet este de 20 lei (preț întreg) și 10 lei (preț redus pentru elevi, studenți și pensionari). Biletele pot fi cumpărate de la agenția teatrală din strada Horea nr 6, Satu Mare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...

ÎNGRIJORĂTOR. Încă două țări cu MULȚI SĂTMĂRENI, întroduse în ZONA ROȘIE. Despre ce e vorba

Încă două țări din Europa, în care se află foarte mulți sătmăreni, au fost introduse în zonele roșii de coronavirus. ”Începând cu data de 26...

FOTOGALERIE. Cazare în CORTURI pentru care nu RESPECTĂ măsurile de autoizolare și carantină

Autoritățile sătmărene le-au pregătit o surpriză nu tocmai plăcută pentru cei care, veniți din zonele roșii sau galbene nu respectă măsurile de carantină, respectiv...