More

    FOTOGALERIE. COADĂ la POLICLINICĂ. APEL: ”Să vă prezentați doar la ora stabilită în urma programării”

    Conducerea Consiliului Județean face un apel la toți sătmărenii să nu se prezinte la policlinica de pe strada Gheorghe Lazăr decât la data și la ora la care au fost programați. Se pare că sunt sătmăreni care nu au înțeles asta, astfel că la intrarea în incinta policlinicii s-au format cozi.

    ”Stimați sătmăreni, vă rugăm să păstrați cu strictețe măsurile de securitate pentru a evita răspândirea coronavirusului!

    Pacienții care sunt nevoiți să apeleze la serviciile Ambulatoriului de Specialitate sunt rugați să păstreze distanța minimă de 1 metru față de celelalte persoane și să nu se deplaseze la Policlinică dacă nu și-au făcut o programare prealabilă.

    Vă rugăm ca în cazul unei afecțiuni acute să apelați în primul rând telefonic medicul de familie, iar dacă se impune un consult de specialitate care să se efectueze în incinta Ambulatoriului de Specialitate, este imperios necesar să vă prezentați doar la ora stabilită în urma programării și să respectați regulile de securitate sanitară.

    Programările la Ambulatoriul de Specialitate de pe strada Gheorghe Lazăr se fac la numerele de telefon: 0261.770.046, 0261.748.600”, se arată în apelul adresat sătmărenilor de conducerea Consiliului Județean Satu Mare. 

    Din ceea ce se poate constata în aceste imagini, din motive de securitate medicală, intrarea în incinta policlinicii se face doar pentru un anumit număr de persoane.

    O parte dintre sătmăreni, fie că au sau nu programare, s-au prezentat în această dimineață la sediul policlinicii, astfel că s-au format cozi.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE