More


  INCREDIBIL. Blesteme ȚIGĂNEȘTI în CATEDRALA MOȚILOR. Blesteme în fața SFÂNTULUI ALTAR

  - Advertisement -

  Dacă luni după-amiază am prezentat un ritual în care doi tineri au fost de clanurile țigănești într-un sicriu și puși să jure chiar în biserică, acum vă prezentăm un alt ritual păgân, inițiat tot de clanurile țigănești.

  Citește și: VIDEO. Scene HALUCINANTE într-o biserică ORTODOXĂ. BLESTEME țigănești. Un bărbat, întins într-un COȘCIUG, pus să JURE

  De această dată imaginile cu ritualuri păgâne a fost filmate în interiorul bisericii cu hramul Sfântul Ierarh Nicolae și Înălțarea Domnului supranumită și ”Catedrala Moților” din Huedin.
  Preotul care oficializează slujba este Ioan Morcan, scrie Ziarul Clujean.ro. Și în această filmare se vede cum omul Domnului primește bani, posibil sub formă de donație așa cum se obișnuiește.

  După ce rostește rugăciunea Tatăl Nostru urmată de o altă învățătură din Biblie, preotul îi ia de mână pe doi tineri, bărbat și femeie, foarte probabil soț și soție, și îi pune să repetă după el:

  ”Zi așa: eu, robul lui Dumnezeu,…și eu, roaba lui Dumnezeu …, părinții trupește a fiicei noastre Pamela, aducem prin plecarea genunchilor BLESTEM și cerem pedeapsa bunului Dumnezeu pentru cel care ne-a răpit fiica și ne-a dus-o cu gând să o batjocorească sau cu alte intenții doar de el știute. Și pentru că ne-a produs această rușine, prin rugăciune, cerem, din partea bunului Dumnezeu, osândă și pedeapsă pentru el, casa lui și familia lui, așa încât să ajungă de râs oamenilor și cunoscuților săi pentru rușinea pe care ne-a făcut-o. Dumnezeu să îl pedepsească! Praful și răul să vină paste el, casa și munca lui”, totul se termină cu semnul Sfintei Cruci.

  E cutremurător ce se întâmplă acolo și este de neconceput cum nimeni nu i-a nicio măsură în astfel de cazuri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img