ÎNFIORĂTOR. Crimă ODIAOSĂ la Satu Mare. UCISĂ cu BESTIALITATE

O odioasă crimă s-a produs, cel mai probabil, joi seara, la Satu Mare. O tânără elevă de numai 18 ani, din localitatea Pomi, a fost ucisă cu bestialitate chiar de iubitul ei, după care a fost îngropată de făptaș. Trupul neînsuflețit a fost găsit de un agricultor a cărui plug s-a oprit în trupul fetei.

Ucisă cu bestialitate și îngropată

Carmen-Andreea Tătăran din localitatea Pomi, elevă la Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Baia Mare, a fost găsită fără suflare pe un câmp din localitatea Dorolț (județul Satu Mare), de un agricultor care ara, după ce plugul i s-a oprit în trupul fetei. Locul e la 5 km de vama Petea, într-o zonă izolată.

Ancheta în acest caz e coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

”În seara zilei de 6 martie 2020, ora 19.00, Poliția municipiului Baia Mare, a fost sesizată despre faptul că o tânără în vârstă de 18 ani a plecat de la domiciliul ei din municipiu și până la momentul sesizării, nu s-a întors. Imediat s-a constituit o echipă complexă de cercetare, care a efectuat activități ample de căutare și investigare și s-a înregistrat dosar penal privind comiterea infracțiunii de lipsire de libertate.

Pe baza materialului probator administrat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș, la data de 8 martie 2020, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un suspect sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, măsura dispusă fiind confirmată de procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Prin ordonanța din 9 martie 2020, ora 04.20, s-a dispus extinderea urmăririi penale în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind efectuate în continuare de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Din probele administrate până în prezent, rezultă indicii care conduc la presupunerea rezonabilă că persoana vătămata a fost victima unei infracțiuni contra vieții comisă la data de 5 martie 2020”, a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Detalii cutremurătoare

Pe măsură ce ancheta înainta, la suprafață au ieșit detalii cutremurătoare despre odioasa crimă.

Eleva ar fi fost ucisă de iubit, deoarece ar fi refuzat să plece cu el în Olanda. Se presupune că eleva ar fi fost ucisă în cursul serii de joi, ziua dispariției.

Iubitul a recunoscut totul, i-a dus pe anchetatori la cadavru. Victima a fost îngropată la 50 m de la marginea drumului, informația fiind confirmată chiar de făptaș (n.r. – iubitul fetei).

Trupul neînsuflețit al fetei ucise a fost găsit între localitatea Atea și comuna Dorolț.
Iubitul elevei din județul Satu Mare ce a fost dată dispărută a fost prins și reținut, ieri noapte, în Vama Petea, în timp ce voia să iasă din țară.

Mama fetei a declarat pentru presa din Baia Mare că a vorbit ultima dată cu fiica sa în cursul după-amiezii aceleiași zile, imediat după ce Carmen-Andreea Tătăran a ieșit de la ore. Fata locuia într-o garsonieră din Baia Mare. Deși au cercetat locul, polițiștii nu au găsit nici urma de efracție, nici alte semne suspecte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ATENȚIE! PROGRAMUL cabinetelor de PEDIATRIE de la Policlinica Veche

În urma reorganizării activității pe unele secții ale SJU Satu Mare, a redistribuirii personalului, în programul cabinetelor de pediatrie din cadrul Ambulatoriului Integrat Satu...

VIDEO – EDITORIAL ÎN EXCLUSIVITATE Jurnal de campanie de pe frontul bătăliei ANTI COVID 19 Episodul 2

Ne aflăm în plină perioadă de pandemie COVID 19, în vreme de mare criză medicală, economică și socială … de ce nu existențială, vremuri...

PREVENȚIE. Termometre cu INFRAROȘU, la intrarea într-o fabrică din Satu Mare. Măsuri SPECIALE

După apariția articolului ALERTĂ! Un posibil FOCAR de infecție cu CORONAVIRUS la Satu Mare. Este vorba despre o FABRICĂ din Gazeta de Nord Vest,...

Program modificat la Policlinica veche! Vezi când sunt deschise cabinetele de PEDIATRIE în această lună!

 În urma reorganizării activității pe unele secții ale SJU Satu Mare, a redistribuirii personalului, în programul cabinetelor de pediatrie din cadrul Ambulatoriului Integrat Satu...

OFICIAL: Scade numărul persoanelor aflate în carantinare sau izolare, în județ!

Prefectul Radu Bud a organizat azi o ședință de lucru cu reprezentanții structurilor M.A.I. pentru analizarea eficienței măsurilor și acțiunilor desfășurate pentru...