More


  Numărul VICTIMELOR răpuse de COVID-19 a ajuns la cifra 12. Cine sunt ULTIMELE DOUĂ

  =

  Numărul victimelor decedate infectate cu coronavirus în România a ajuns la cifra 12, potrivit unei informări făcute de Grupul de Comunicare Strategică.

  Vă informăm că al 11-lea și al 12-lea caz de deces al persoanelor infectate cu noul coronavirus (#COVID19) sunt următoarele:

  Cazul 11: Femeie, 64 de ani, din județul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava – secția ATI, unde a fost intubată. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat astăzi. Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atrială) și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai.

  Menționăm că, dintr-o eroare de raportare, decesul anterior comunicat cu numărul 11 a fost deja raportat ca decesul cu numărul 5, în cursul zilei de ieri, 23 martie a.c.

  Cazul 12: Bărbat, 74 ani, din județul Ialomița, internat la Bacău în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască. Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie a.c. și a fost internat în 22 martie a.c. în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img