More


  Oșeni iresponsabili, depistați în trafic

  =

  Polițiștii negreșteni au depistat în cursul nopți de marți spre miercuri două persoane care conduceau autovehicule fără a poseda permis de conducere, dintre care unul se afla și sub influența băuturilor alcoolice.

  Astfel, polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au depistat la data de 10 martie a.c., în jurul orei 19.10, în oraș Negrești Oaș, un bărbat, de 48 de ani, din aceeași localitate, care conducea un motociclu fără a poseda permis de conducere.

  De asemenea, în cursul nopții trecute, în jurul orei 00.40, polițiștii au identificat în trafic tot în localitatea Negrești Oaș, un tânăr, de 25 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.

  Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

  În ambele cauze s-au întocmit dosare penale.

  Facem precizarea că urmărirea penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img