More


  Piața Mare, reabilitată

  =

  Primăria Municipiului Satu Mare a investit peste 1.000.000 lei în lucrările de modernizare a celei mai mari piețe agro-alimentare din municipiu. Piața nr.1 (Piața Mare) oferă acum condiții civilizate, atât pentru comerciații care își desfășoară activitățile aici, cât și pentru locuitorii municipiului care se aprovizionează de aici. Lucrările de modernizare sunt estimate a se încheia până la sfârșitul lunii.

  Reabilitarea s-a realizat în trei etape, lucrările au vizat repararea acoperișului și a meselor folosite de producătorii agricoli, refacerea canalizării și apoi asfaltarea și pavarea aleeilor. i pavarea aleeilor. În Piața nr. 1 au fost montate un număr de 10 camere de supraveghere care sunt deja funcționale.

  Nu doar comercianții vor avea condiții moderne pentru a-și desfășura activitatea, ci și sătmărenii care aleg să se aprovizioneze din această piață, fiind efectuate și lucrări de reconfigurare.

  ”Am investit în modernizare a Pieței nr.1 din municipiul Satu Mare. Este foarte important să oferim condiții producătorilor și, deopotrivă, cetățenilor municipiului Satu Mare pentru a se desfășura un comerț civilizat. Prin investițiile din piețele agro-alimentare din municipiu îi sprijinim pe productorii agricoli din județ”, a declarat primarul Kereskényi Gábor Primăria Satu Mare a investit 1,5 milioane de lei și în modernizarea Pieței nr.2 (Piața Mică) din municipiul Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img